IMPO > Notícies > VISITA AL RESTAURANT ITALIÀ CARUSO
    « Tornar al llistat  
    VISITA AL RESTAURANT ITALIÀ CARUSO  
 
    SUMA´T | 19-05-2011
   
    Els participants del programa SUMA'T reben una clase mestra, en la seva visita al restaurant italià Caruso.
 

El dia 17 de maig a les 12 hores, el grup de joves que participen en el Programa Suma’t realitzant una formació professionalitzadora d’Iniciació a la cuina, va visitar el restaurant italià CARUSO ubicat al centre de Badalona.

A la visita , els joves vam poder parlar amb la Sara Martellucci i amb el Daniel, antic alumne de l’IMPO . Aquesta conversa , va proporcionar als joves una visió molt enriquidora sobre el perfil professional dels ajudants de cuina. Es va parlar dels valors de responsabilitat, compromís, treball en equip i disponibilitat que han de tenir com a professionals d’aquest sector.

Amb la visita, la Sara va parlar de les característiques diferenciadores del seu negoci, punt molt important a l’hora de ser emprenedors .

La trobada va acabar amb la demostració pràctica d’elaboració de la Pasta fresca, on els joves vam aprendre els seus ingredients i la manipulació de la massa. Com experiència va ser molt interessant i en aquesta setmana els joves practicaran el que han aprés a la Cuina de Can Boscà.

Aprofitem per agrair-li a la Sara Martellucci el temps dedicat i tots els aprenentatges que van poder adquirir els joves amb aquesta visita pràctica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
 
 
  TANCAMENT CLUBS DE FEINA DURANT EL MES D'AGOST  
  Durant el mes d’agost els Clubs de Feina del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació romandran tancats. Tornem el 2 de setembre. ...  
 
 
  ENTREVISTA A JUAN ANDRÉS LATUFF | CO-PROPIETARI DE CHIVUO’S  
  “Sense el fracàs és molt difícil apreciar l'èxit que espera per nosaltres” ...  
   
 
AVÍS LEGAL