IMPO > Notícies > VISITA AL RESTAURANT ITALIÀ CARUSO
    « Tornar al llistat  
    VISITA AL RESTAURANT ITALIÀ CARUSO  
 
    SUMA´T | 19-05-2011
   
    Els participants del programa SUMA'T reben una clase mestra, en la seva visita al restaurant italià Caruso.
 

El dia 17 de maig a les 12 hores, el grup de joves que participen en el Programa Suma’t realitzant una formació professionalitzadora d’Iniciació a la cuina, va visitar el restaurant italià CARUSO ubicat al centre de Badalona.

A la visita , els joves vam poder parlar amb la Sara Martellucci i amb el Daniel, antic alumne de l’IMPO . Aquesta conversa , va proporcionar als joves una visió molt enriquidora sobre el perfil professional dels ajudants de cuina. Es va parlar dels valors de responsabilitat, compromís, treball en equip i disponibilitat que han de tenir com a professionals d’aquest sector.

Amb la visita, la Sara va parlar de les característiques diferenciadores del seu negoci, punt molt important a l’hora de ser emprenedors .

La trobada va acabar amb la demostració pràctica d’elaboració de la Pasta fresca, on els joves vam aprendre els seus ingredients i la manipulació de la massa. Com experiència va ser molt interessant i en aquesta setmana els joves practicaran el que han aprés a la Cuina de Can Boscà.

Aprofitem per agrair-li a la Sara Martellucci el temps dedicat i tots els aprenentatges que van poder adquirir els joves amb aquesta visita pràctica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL