IMPO > Notícies > VISITA RESIDÈNCIA PARC SERENTILL
    « Tornar al llistat  
    VISITA RESIDÈNCIA PARC SERENTILL  
 
    SUMA'T | 27-05-2011
   
    Apropament dels/les alumnes del suma't a la realitat de la seva futura tasca professional
 

El passat  19 de maig  , el grup  d’ ”Auxiliar de Geriatria i Infermeria “ del Programa Suma’t  va visitar  la residència  Parc Serentill  al barri de Bufalà de  Badalona,  com a part de la seva formació professionalitzadora.

A la residència,  els joves van ser molt bé  rebuts per la Laura Anzizu, directora del centre que els hi va  donar  una  sessió informativa i molt pedagògica de la història del centre , el seu organigrama , la seva manera de fer  i els hi va transmetre la seva visió de l’auxiliar de geriatria com la d’un  “cuidador/a que fa la seva feina amb  cap, cor i mans”.

També van tenir l’oportunitat de conèixer els gossos que formen part de la teràpia habitual   i de veure totes les instal·lacions: la cuina, l’hort, el gimnàs, la sala de dinamització i la de teràpia ocupacional i els lavabos adaptats.

El recorregut va estar  guiat per dues de les treballadores del centre i els va permetre relacionar-se  amb els residents.

En aquesta visita els joves van apropar-se a la realitat de la  seva futura tasca professional i van comprendre la sensibilitat que ella requereix .

Volem donar les gràcies a la Laura Anzizu i a tot l’equip  de treballadors/es i de residents per donar-nos l’oportunitat de conèixer aquest espai tan agradable.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL