IMPO > Notícies > EN MARXA ATÈN A PERSONES EN SITUACIÓ D'EXCLUSIÓ SOCIAL
    « Tornar al llistat  
    EN MARXA ATÈN A PERSONES EN SITUACIÓ D'EXCLUSIÓ SOCIAL  
 
    EN MARXA | 31-05-2011
   
    Dels 34 participants del programa En Marxa, 12 ja han trobat feina
 

Des d’IMPO (Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació – Ajuntament de Badalona) us presentem  el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral “En Marxa”  2010-2011. Aquest programa es va iniciar el 24 de desembre del 2010 i té una durada d’ un any.

El projecte incorpora diferents mesures ocupacionals d’acció directa amb els participants com ara l’orientació, l’anàlisi de l’ ocupabilitat, l’acompanyament en el procés d’inserció, la formació en les competències transversals com alfabetització informàtica, on es fa servir una metodologia integrada d’acompanyament personalitzat, que tindrà en compte les possibles dificultats específiques afegides de cadascuna de les persones participants a l’hora d’iniciar el seu procés d’integració social i laboral.

L’ objectiu prioritari es aconseguir la inserció laboral dels participants i, també, es té en compte el seguiment post-inserció per tal de garantir la qualitat i l’èxit de la inserció assolida. 

Actualment hi ha 34 participants, dels quals 12 ja han trobat feina, l’ índex total  d’ inserció del programa és del 35 %.

Les Característiques més rellevants per poder participar en el projecte són:

  • És un programa que està subvencionat pel SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) i el FSE (Fons Social Europeu).
  • S’adreça a persones demandants d’ocupació que estiguin inscrites en el Servei d'Ocupació de Catalunya  (OTG). És a dir , tant persones en situació d’ atur com en millora de feina.  Principalment s’atenen a persones de Badalona, en situació d’exclusió social o en risc de patir-la.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fins a 10.000€ per als joves emprenedors inscrits la Garantia Juvenil  
  Es tracta d’una subvenció que poden demanar els joves que es donin d'alta com a treballadors autònoms durant un període de 12 mesos. ...  
 
 
  Del Mooc al Nooc. Saps què és un Nooc?  
  Nou model formatiu ràpid, especialitzat i online. ...  
 
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
   
 
AVÍS LEGAL