IMPO > Notícies > ANDRONAcultura OBLIDA TOT EL QUE SAPS DE LA CIUTAT
    « Tornar al llistat  
    ANDRONAcultura OBLIDA TOT EL QUE SAPS DE LA CIUTAT  
 
    EMPRÈN | 01-06-2011
   
    ANDRONAcultura és una empresa creada amb el suport i orientació de l'IMPO
  https://andronacultura.wordpress.com/
 

ANDRONAculturaés un projecte empresarial fruit de tres joves membres amb experiències molt diverses en els diferents àmbits de la gestió i la divulgació cultural. Hem comptat durant un any amb el suport, recolzament i formació de l’IMPO(Institut per a la Promoció de la Ocupació de Badalona) i hem estat escollit per al Programa Projecta’tde la Xarxa Inicia per a joves emprenedors. Podem oferir la tranquilitat i confiança de ser un equip humà professional i orgànic.

Els socis fundadors d’ANDRONAcultura hem volgut compartir les nostres trajectòries multidisciplinars per tal de poder oferir als nostres clients un currículum d’empresa amb habilitats i aptituds per encarar amb confiança i garanties d’èxit qualsevol repte. Ens sentim en constant evolució i formació. Cada dia, cada projecte és un repte únic que afrontem amb les nostres millors armes: passió, entusiasme, energia i dedicació.

ANDRONAculturaés una empresa especialitzada en la difusió de la cultura, formada per membres joves i amb perfils complementaris. La nostra tasca pretén establir mecanismes útils per aproximar la cultura a les persones, d’una manera atractiva, contrastada i profunda. El nostre objectiu és oferir un tipus d’activitats genuïnes, basades en la professionalitat, la investigació, l’esperit crític i alhora el dinamisme i la passió, l’entusiasme, l’energia i la dedicació.

A través dels nostres itineraris i activitats ens volem acostar a aquells racons menys visitats i a d’altres que, tot i coneguts, ofereixen encara reptes i continguts per explorar. Oferint, així, una visió sociali quotidiana. Volem  recuperar les veus de la ciutat. Treballem per a fer el patrimoni una responsabilitat i un gaudir de tots i totes.

Les rutes i activitats del nostre calendari regular obert a públic general, proposen recorreguts de temàtica original i atípica. Ens interessa mostrar la història quotidiana, les anècdotes i els fets senzills, que ens ajuden a entendre el context actual de la ciutat i la societat en la seva pluralitat. En les nostres visites entenem la difusió cultural i patrimonial com una experiència reveladora.

BARCELONA EN LLUITA! EL DIA A DIA DE LA BARCELONA OBRERA

AGOST 1391 HISTÒRIA I DESTRUCCIÓ DEL CALL

LA BARCELONA SILENCIADA HISTÒRIA DE LES DONES DE LA CIUTAT

CARA I CREU DEL MODERNISME LES  CONTRADICCIONS DE LA BARCELONA FINISECULAR

SOBREVIURE BARCELONA EVOLUCIÓ D’UNA CIUTAT

SANTA EULÀLIA MATRONA OBLIDADA

LA GRÀCIA DEL VERMOUTH TAVERNES AMB HISTÒRIA

BARCELONA SUPERGÒTICA UN RECORREGUT MÉS ENLLÀ DELS TÒPICS

AVE BARCINO! L’HERÈNCIA ROMANA A LA BCN CONTEMPORÀNIA

BRUIXES I HERETGESBARCELONA SOTA EL MARTELL DE LA INQUISICIÓ

100% PARAL·LELEL BROADWAY DE BARCELONA

 

ANDRONAcultura treballa també per institucions del món de la cultura, empreses privades, museus i centres patrimonials mitjançant la prestació de serveis integrals de gestió, documentació, difusió i organització d´esdeveniments i formació de professionalsaportant experiència en la investigació, la gestió de fons documentals i la recerca universitària, les publicacions científiques, la museografia i la musealització, l’educació, ideació i implementació d’activitats culturals de qualitat i la difusió del patrimoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL