IMPO > Notícies > 15 DE DESEMBRE JORNADA DE FINANÇAMENT
    « Tornar al llistat  
    15 DE DESEMBRE JORNADA DE FINANÇAMENT  
 
    EMPRÈN | 13-12-2011
   
    L’IMPO organitza al BCIN el segon seminari del II FÒRUM D’ECONOMIA SOCIAL
  Descarrega't l'arxiu:
 

El proper dijous 15 de desembre a les 18:30 hores, sota el títol “El finançament a les empreses d’economia social”, s’organitzarà la segona jornada del  Fòrum de l’economia social, en la qual es tractarà el tema del finançament, que tant preocupa a les empreses. En aquesta ocasió es contarà amb la participació de Daniel Jover, consultor de CRIA. Isabel Sánchez, directora de Catalunya de Triodos Bank, Raimon Gassiot, de Coop 57,  Miquel Miró, director de la Fundació Seira, i la cloenda, a càrrec de Xavier López, Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

La primera jornada del II Fòrum de l’Economia Social, que es va celebrar el 12 de desembre al BCIN va concloure amb èxit de participació. En aquesta primera jornada l'objectiu va ser dinamitzar el sector a Badalona, donar a conèixer les formes jurídiques pròpies de l'economia social i animar als emprenedors a incorporar-se activament al món econòmic i empresarial de la ciutat.

La jornada va ser inaugurada per la Sra. Rosa Bertran Bartomeu, regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona. I va continuar amb les ponències de Iñaki González, Director General de Clade, Cristina Grau, advocada d’empreses cooperatives, Amadeu Ibarz, consultor de Fesalc, Arantxa Rufián, consultora de M5 Idees & Mercats  SCCL i , finalment,  Carme Ginesta de l'empresa Salta, empresa d'inserció SLU. Tots ells van destacar la importància de l'Economia Social com a motor generador d'ocupació de qualitat, que reforça la cohesió social i territorial .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL