IMPO > Notícies > EL BCIN VA OBRIR LES SEVES PORTES A LA MÚSICA
    « Tornar al llistat  
    EL BCIN VA OBRIR LES SEVES PORTES A LA MÚSICA  
 
    CONCERT DE NADAL | 22-12-2011
   
    Concert de Nadal del a càrrec del Cor Jove del Conservatori Professional de Música de Badalona
 

El 21 de desembre es va celebrar al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) un concert de Nadal a càrrec del Cor jove del Conservatori Professional de Música de Badalona.

Es van cantar i tocar peces de diferents autors clàssics com Chopin, Brahms, Britten i Granados amb acompanyament de les pianistes Maria Guirado, Misaki Pascual i Asami Pascual i sota la direcció de Montserrat Pi.

El Conservatori Professional de Música de Badalona ens va demostrar, un cop més, perquè és una de les entitats capdavanteres en la formació musical a Catalunya. L’execució de piano a càrrec de les germanes Misaki i Asami Pascual va ser, considerant l’edat de les dues pianistes, plena de tècnica i sensibilitat. No menys treballat, i amb unes veus que envoltaven tots els racons de l’auditori, va ser el repertori de cançons que va oferir el cor de joves,  l’acompanyament al piano de Maria Guirado i la direcció de Montserrat Pi.

Tal com van dir Rosa Bertran, regidora de promoció econòmica, i Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, es tractava de la primera vegada que es posava el BCIN a disposició de la música. Un espai dedicat tradicionalment a la promoció de negocis i al desenvolupament econòmic de la ciutat que acollia una manifestació artística d’una entitat, com és el Conservatori de Badalona, que contribueix també, de una manera clara, al desenvolupament local de la nostra ciutat.

Per cert, no van faltar les cançons tradicionals catalanes que ens identifiquen amb aquestes dates nadalenques, de les que el cor, a petició del gran nombre de públic assistent, en va oferir un bis. Tot un èxit que s’haurà de repetir. Tal com suggeria Antonio Ainoza, gerent de REBASA (BCIN) i IMPO, seria el moment d’anar pensant que el BCIN sigui el marc per altres manifestacions musicals.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL