IMPO > Notícies > EL BCIN VA OBRIR LES SEVES PORTES A LA MÚSICA
    « Tornar al llistat  
    EL BCIN VA OBRIR LES SEVES PORTES A LA MÚSICA  
 
    CONCERT DE NADAL | 22-12-2011
   
    Concert de Nadal del a càrrec del Cor Jove del Conservatori Professional de Música de Badalona
 

El 21 de desembre es va celebrar al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) un concert de Nadal a càrrec del Cor jove del Conservatori Professional de Música de Badalona.

Es van cantar i tocar peces de diferents autors clàssics com Chopin, Brahms, Britten i Granados amb acompanyament de les pianistes Maria Guirado, Misaki Pascual i Asami Pascual i sota la direcció de Montserrat Pi.

El Conservatori Professional de Música de Badalona ens va demostrar, un cop més, perquè és una de les entitats capdavanteres en la formació musical a Catalunya. L’execució de piano a càrrec de les germanes Misaki i Asami Pascual va ser, considerant l’edat de les dues pianistes, plena de tècnica i sensibilitat. No menys treballat, i amb unes veus que envoltaven tots els racons de l’auditori, va ser el repertori de cançons que va oferir el cor de joves,  l’acompanyament al piano de Maria Guirado i la direcció de Montserrat Pi.

Tal com van dir Rosa Bertran, regidora de promoció econòmica, i Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, es tractava de la primera vegada que es posava el BCIN a disposició de la música. Un espai dedicat tradicionalment a la promoció de negocis i al desenvolupament econòmic de la ciutat que acollia una manifestació artística d’una entitat, com és el Conservatori de Badalona, que contribueix també, de una manera clara, al desenvolupament local de la nostra ciutat.

Per cert, no van faltar les cançons tradicionals catalanes que ens identifiquen amb aquestes dates nadalenques, de les que el cor, a petició del gran nombre de públic assistent, en va oferir un bis. Tot un èxit que s’haurà de repetir. Tal com suggeria Antonio Ainoza, gerent de REBASA (BCIN) i IMPO, seria el moment d’anar pensant que el BCIN sigui el marc per altres manifestacions musicals.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL