IMPO > Notícies > 9 MESOS DEL NOU WEB DE l’IMPO www.impo.cat
    « Tornar al llistat  
    9 MESOS DEL NOU WEB DE l’IMPO www.impo.cat  
 
    EMPRÈN | 10-01-2012
   
    Des de la meitat de març fins a desembre de 2011 el nou web de l’IMPO va rebre la visita de 29.189 persones
 

El 21 de març de 2011 vam posar en marxa la nostra nova pàgina web amb l'objectiu de disposar d'una eina dinàmica, intuïtiva, de fàcil navegació i àgil que ofereixi informació de l'activitat i els recursos de l’ IMPO de forma constant i actualitzada. Acabat l'any, volem fer un balanç de la seva posada en funcionament i de la repercussió que té a l'hora de donar resposta a les expectatives de les persones.

Des de que apareix el mes de març de 2011 hem rebut un total de 50.026 visites de 29.189 persones diferents. Mes a mes el nombre de visites al nostre portal ha anat en augment, sent novembre el mes en el qual es va registrar l'índex més alt, gairebé 8.000 visites . La mitjana diària se situa en 270, destacant que de dilluns a divendres aquesta mitjana se supera i són els caps de setmana i festius, com és de suposar, quan el nombre de visites descendeix considerablement.

L’interès dels visitants és molt divers, és per això que fan ús de la nostra web tant persones emprenedores a la recerca d'orientació per donar forma a la seva idea de negoci, com  empresaris/àries a la recerca de formació i informació en temes estratègics per fer el seu negoci més eficient. Però la majoria de visites consideren la nostra web com un referent de recursos i possibles oportunitats i, a través d' ella, busquen treball, formació i orientació. Les pàgines més visitades dins del nostre portal són :

Les dades avalen que l'esforç de l’IMPO per estar al servei dels ciutadans de Badalona ha merescut la pena. Des d’ IMPO volem donar les gràcies a tots i cadascun de vosaltres per mostrar el vostre suport i, envers vosaltres, fer que el nostre treball sigui cada dia un repte per seguir millorant, oferint alternatives i recursos per poder mantenir la vostra confiança.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL