IMPO > Notícies > EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN: "FORMAR-SE DONA ELS SEUS FRUITS"
    « Tornar al llistat  
    EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN: "FORMAR-SE DONA ELS SEUS FRUITS"  
 
    ORIENTA'T + | 29-03-2012
   
    Histories d'IMPO: experiències personals que volen compartir algunes de les persones que estan o han estat participant en els nostres programes.
  Descarrega't l'arxiu:
  http://www.impo.cat/orientacio/orientat.php?cod_seccion=5
 

Al març del 2011 l’Eva va venir a l’IMPO interessada en realitzar un curs de cuina per a col·lectivitats que formava part del programa Treball als Barris. Portava gairebé un any i mig sense trobar feina i volia formar-se per canviar de sector laboral, ja que havia estat treballant més de 15 anys en el sector de la confecció.

L’Eva va realitzar el curs de cuina per a col·lectivitats entre els mesos de març i juny de 2011, iniciant les pràctiques tot seguit. A una setmana de finalitzar-les, i després d’obtenir una molt bona valoració per part del seu tutor de pràctiques, va rebre la notícia esperada: volien que s’incorporés a treballar a l’empresa.

Aquest contracte va ser d’un mes per cobrir una baixa, però abans d’acabar el mes li van oferir un nou contracte. De moment l’Eva estarà treballant fins a finals d’abril i estem convençuts que la seva experiència laboral de cuina, amb  aquesta empresa o amb altres, no acabarà aquí.

Volem felicitar a l’Eva, i a tantes persones com ella que han passat per IMPO, pel seu esforç i constància en intentar redreçar la seva vida professional per tal d’aconseguir més oportunitats de treball.

Què tinguis molta sort Eva !
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
 
 
  TANCAMENT CLUBS DE FEINA DURANT EL MES D'AGOST  
  Durant el mes d’agost els Clubs de Feina del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació romandran tancats. Tornem el 2 de setembre. ...  
 
 
  ENTREVISTA A JUAN ANDRÉS LATUFF | CO-PROPIETARI DE CHIVUO’S  
  “Sense el fracàs és molt difícil apreciar l'èxit que espera per nosaltres” ...  
   
 
AVÍS LEGAL