IMPO > Notícies > EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN: "FORMAR-SE DONA ELS SEUS FRUITS"
    « Tornar al llistat  
    EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN: "FORMAR-SE DONA ELS SEUS FRUITS"  
 
    ORIENTA'T + | 29-03-2012
   
    Histories d'IMPO: experiències personals que volen compartir algunes de les persones que estan o han estat participant en els nostres programes.
  Descarrega't l'arxiu:
  http://www.impo.cat/orientacio/orientat.php?cod_seccion=5
 

Al març del 2011 l’Eva va venir a l’IMPO interessada en realitzar un curs de cuina per a col·lectivitats que formava part del programa Treball als Barris. Portava gairebé un any i mig sense trobar feina i volia formar-se per canviar de sector laboral, ja que havia estat treballant més de 15 anys en el sector de la confecció.

L’Eva va realitzar el curs de cuina per a col·lectivitats entre els mesos de març i juny de 2011, iniciant les pràctiques tot seguit. A una setmana de finalitzar-les, i després d’obtenir una molt bona valoració per part del seu tutor de pràctiques, va rebre la notícia esperada: volien que s’incorporés a treballar a l’empresa.

Aquest contracte va ser d’un mes per cobrir una baixa, però abans d’acabar el mes li van oferir un nou contracte. De moment l’Eva estarà treballant fins a finals d’abril i estem convençuts que la seva experiència laboral de cuina, amb  aquesta empresa o amb altres, no acabarà aquí.

Volem felicitar a l’Eva, i a tantes persones com ella que han passat per IMPO, pel seu esforç i constància en intentar redreçar la seva vida professional per tal d’aconseguir més oportunitats de treball.

Què tinguis molta sort Eva !
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL