IMPO > Notícies > UN EXEMPLE DE COL·LABORACIÓ: RESTAURANT CAN FRAI
    « Tornar al llistat  
    UN EXEMPLE DE COL·LABORACIÓ: RESTAURANT CAN FRAI  
 
    CONCERTACIÓ | 27-03-2012
   
    La concertació amb les empreses camí cap a la inserció laboral.
 

Can Frai  Restaurant és una referència gastronòmica i de servei a Badalona que , com a valor afegit, mostra disposició a col·laborar en programes de formació, d’inserció laboral i d’emprenedoria de l’IMPO.

Una de les últimes col·laboracions de Can Frai Restaurant ha estat en el marc del programa SUMA’T, en el que varis joves desocupats de Badalona van rebre formació en l’especialitat de cuina.  En la fase final d’inserció d’aquest programa, Can Frai Restaurant va contractar a dues alumnes del curs de Cuina,  L’Anass i l’Estefania , que  s’han integrat a l’equip professional del restaurant amb bona valoració per part dels seus responsables.  

L’equip directiu, gestiona l’establiment amb voluntat de vincular-se a la ciutat de Badalona com a espai per a l’organització d’esdeveniments  empresarials, esportius i culturals. Aquesta  visió empresarial  incorpora  la col·laboració  amb  iniciatives que esdevinguin una millora de les oportunitats laborals i socials a la nostra ciutat.

Can Frai Restaurant  posa els seus coneixements i experiència a disposició de nous emprenedors amb un projecte  vinculat al sector de l’hostaleria que puguin necessitar  un exemple pràctic de gestió empresarial.

En l’àmbit de la formació per a l’ocupació, ofereixen  la seva experiència i coneixements com a complement formatiu per cursos  de l’especialitat de cuina;  participar en xerrades on exposar als alumnes aspectes relacionats amb els criteris per a la selecció de personal en sector de l’hostaleria; organitzar visites a les instal·lacions del restaurant per conèixer l’operativa funcional d’un servei de cuina i menjador;  acollir alumnes en pràctiques d’aquesta especialitat.

Des de l’IMPO volem traslladar el nostre agraïment a les empreses, que com Can Frai Restaurant , contribueixen amb la seva col·laboració a la millora de la qualificació professional dels nostres recursos humans i obrir noves oportunitats de treball a les persones que es troben sense feina a Badalona.

http://www.canfrai.com/index.html

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  EXPOSICIÓ “CATALUNYA TERRA COOPERATIVA”  
  SALA EL REFUGI DE BADALONA ...  
 
 
  LES PROVES PSICOTÈCNIQUES ONLINE  
  Alguns consells per realitzar proves psicotècniques online. ...  
 
 
  TANCAMENT CLUBS DE FEINA DURANT EL MES D'AGOST  
  Durant el mes d’agost els Clubs de Feina del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació romandran tancats. Tornem el 2 de setembre. ...  
 
 
  ENTREVISTA A JUAN ANDRÉS LATUFF | CO-PROPIETARI DE CHIVUO’S  
  “Sense el fracàs és molt difícil apreciar l'èxit que espera per nosaltres” ...  
   
 
AVÍS LEGAL