IMPO > Notícies > EMPRENDEDORIA EN FEMENÍ
    « Tornar al llistat  
    EMPRENDEDORIA EN FEMENÍ  
 
    EMPRÈN | 11-04-2012
   
    Les dones emprenedores i empresàries es van reunir a la jornada “Badalona emprèn en femení”
  http://www.impo.cat/empreses/index.html
 

El passat 15 de març es va celebrar la jornada “Badalona emprèn en femení”, organitzada per la Regidoria de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Badalona amb el suport de l’ IMPO (Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació) amb gran èxit d’assistència i participació.

La jornada va comptar amb la presència de dones emprenedores o empresàries de petits negocis i de representants d’empreses més grans i consolidades a la ciutat, com eren la directora de Màrqueting de IKEA o la gerent de Supermercat Condis. 

La jornada es va desenvolupar amb quatre blocs temàtics: l’emprenedoria, comerç local, lideratge i l’aprofitament de les xarxes per fer clients i contactes, blocs on es van tractar qüestions com els valors que aporten les dones al món empresarial i la seva forma de portar i liderar els seus negocis a Badalona, on el 60% del comerços i moltes empreses més de Badalona tenen al seu front a dones. En les diferents taules temàtiques es va posar de manifest que la dona emprenedora i empresària, amb la seva manera de plantejar la gestió empresarial, també contribueix a impulsar i mantenir models de cohesió social de la ciutat.

A la cloenda de la jornada, l’Alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, va traslladar la seva voluntat d’oferir “totes les ajudes possibles a les emprenedores i emprenedors que vulguin tirar endavant un projecte de negoci a la ciutat”.

Aquest acte suposa també el tret de sortida de noves actuacions del programa específic de l’IMPO d’impuls a l’emprenedoria femenina i de consolidació d’empreses liderades per dones, amb l’objectiu de fomentar el posicionament femení en el creixement de l’activitat econòmica a Badalona, on durant aquest any ja s’han atès més de 72 nous projectes d’emprenedoria femenina.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL