IMPO > Notícies > L'AUTOCONEIXEMENT: UN PROCÉS ESSENCIAL EN LA RECERCA DE FEINA.
    « Tornar al llistat  
    L'AUTOCONEIXEMENT: UN PROCÉS ESSENCIAL EN LA RECERCA DE FEINA.  
 
    ORIENTA'T + | 21-06-2012
   
    El coneixement sobre les pròpies competències, habilitats i actituds ens permet defensar les nostres candidatures
  http://www.impo.cat/orientacio/orientat.php?cod_seccion=5
 

Sabem de la competitivitat característica del nostre mercat de treball. Fins fa un temps les empreses cercaven les persones amb millor experiència i formació, i aquests eren els elements que generalment determinaven l’elecció d’un candidat o altre.

A la formació i a l’experiència, que continuen essent un valor afegit del perfil professional, se suma un tercer element: aquelles característiques personals que faran del candidat el més apte per al lloc de treball.

En el programa REINICIA’T treballem el coneixement de les pròpies competències adquirides al llarg de la vida, tant en situacions professionals com personals, a través de les diferents experiències, aficions, etc...

Es tracta que la persona conegui la seva capacitat de negociació, de comunicació, d’adaptació a l’entorn, de lideratge, treball en equip, gestió de situacions d’estrés, etc... Conèixer-les  més enllà del paper, més enllà de la idea. Es tracta de posar en joc aquelles habilitats i aptituds que es despleguen davant de qualsevol situació laboral, ja sigui en el lloc de feina o en una entrevista.

Cal tenir en compte que cada perfil professional te unes determinades competències clau desitjades i per tant, aquestes seran les valorades i avaluades per la o l’entrevistador.

És tenint en compte aquesta nova visió dels processos de selecció que ens proposem aprendre a detectar les competències que ja tenim i enfortir aquelles que son un punt feble.

Apostar per aquest coneixement enforteix la capacitat d’afrontament d’un procés de selecció, alhora que ajuda a reforçar la confiança en un mateix com a professional, i el més important, com a persona.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL