IMPO > Notícies > LES ANOMENADES ENCARA NOVES TECNOLOGIES
    « Tornar al llistat  
    LES ANOMENADES ENCARA NOVES TECNOLOGIES  
 
    ORIENTA'T + | 24-05-2012
   
    La importància de conèixer les noves tecnologies i saber utilitzar-les
  http://www.impo.cat/orientacio/orientat.php?cod_seccion=5
 

Avui en dia tenir coneixement de les noves tecnologies és una assignatura obligatòria. Gràcies a elles tenim accés a molta informació i ens proporcionen diverses eines molt útils a l’hora de realitzar recerques de feina.

Si antigament, la manera de fer arribar un currículum a les empreses era mitjançant una carta per correu postal o a través d’anuncis de premsa amb telèfon de contacte, a l’actualitat és totalment diferent.

Les noves tecnologies ens proporcionen un gran nombre de portals de feina on hi ha ofertes de treball que s’actualitzen diàriament. Estar al dia, conèixer  funcionament d’aquests portals i moure’s amb agilitat per aquest tipus de pàgines fa que puguem enviar candidatures a un gran nombre d’empreses.

A més dels portals de feina, també podem tenir accés a totes aquelles empreses que tinguin una pàgina web (avui en dia gairebé totes en tenen). Al accedir a una pàgina web podeu consultar tota la informació de la empresa que desitgeu i es possible que hi trobeu uns apartats que indiquen que podeu deixar el currículum a la seva borsa de treball. Si no hi ha aquesta opció, sempre podeu consultar les dades de contacte de l’empresa i trucar al seu número de telèfon o enviar un e-mail a l’adreça de correu electrònic que aparegui. En aquests casos esteu realitzant una autocandidatura, que és el mateix que es fa quan es va a una empresa i es deixa en mà el currículum, amb la diferència de que és molt més ràpid i còmode. Es pot fer sense sortir de casa.

Per això, us animo a que si teniu pendent aquesta assignatura demaneu ajuda, pregunteu per cursos i us endinseu en el món d’Internet. D’aquesta manera tindreu més possibilitats de trobar de feina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL