IMPO > Notícies > LES ANOMENADES ENCARA NOVES TECNOLOGIES
    « Tornar al llistat  
    LES ANOMENADES ENCARA NOVES TECNOLOGIES  
 
    ORIENTA'T + | 24-05-2012
   
    La importància de conèixer les noves tecnologies i saber utilitzar-les
  http://www.impo.cat/orientacio/orientat.php?cod_seccion=5
 

Avui en dia tenir coneixement de les noves tecnologies és una assignatura obligatòria. Gràcies a elles tenim accés a molta informació i ens proporcionen diverses eines molt útils a l’hora de realitzar recerques de feina.

Si antigament, la manera de fer arribar un currículum a les empreses era mitjançant una carta per correu postal o a través d’anuncis de premsa amb telèfon de contacte, a l’actualitat és totalment diferent.

Les noves tecnologies ens proporcionen un gran nombre de portals de feina on hi ha ofertes de treball que s’actualitzen diàriament. Estar al dia, conèixer  funcionament d’aquests portals i moure’s amb agilitat per aquest tipus de pàgines fa que puguem enviar candidatures a un gran nombre d’empreses.

A més dels portals de feina, també podem tenir accés a totes aquelles empreses que tinguin una pàgina web (avui en dia gairebé totes en tenen). Al accedir a una pàgina web podeu consultar tota la informació de la empresa que desitgeu i es possible que hi trobeu uns apartats que indiquen que podeu deixar el currículum a la seva borsa de treball. Si no hi ha aquesta opció, sempre podeu consultar les dades de contacte de l’empresa i trucar al seu número de telèfon o enviar un e-mail a l’adreça de correu electrònic que aparegui. En aquests casos esteu realitzant una autocandidatura, que és el mateix que es fa quan es va a una empresa i es deixa en mà el currículum, amb la diferència de que és molt més ràpid i còmode. Es pot fer sense sortir de casa.

Per això, us animo a que si teniu pendent aquesta assignatura demaneu ajuda, pregunteu per cursos i us endinseu en el món d’Internet. D’aquesta manera tindreu més possibilitats de trobar de feina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL