IMPO > Notícies > 2.924 PERSONES HAN FET ÚS DE LES SALES DE RECERCA DE L’IMPO DURANT EL 1r TRIMESTRE
    « Tornar al llistat  
    2.924 PERSONES HAN FET ÚS DE LES SALES DE RECERCA DE L’IMPO DURANT EL 1r TRIMESTRE  
 
    ORIENTA'T | 23-05-2012
   
    El 1r trimestre de 2012, les Sales de Recerca de Feina han donat servei a quasi 3.000 persones desocupades que estan buscant feina.
  http://www.impo.cat/orientacio/sales.php?cod_seccion=2
 

Les Sales de Recerca de l’IMPO es constitueixen en un recurs important i necessari per a la població aturada de Badalona. Recordem que en aquests espais es pot trobar informació, eines i recursos per a la recerca de feina, i l’assessorament i orientació laboral d’un professional que us ajudarà en la vostra recerca de feina.
L’accés a les Sales de Recerca de feina és lliure i obert per a qualsevol persona que estigui buscant feina o cerqui qualsevol altra informació de l’àmbit de l’ocupació: informació de cursos de formació ocupacional i/o on-line, formació reglada, llistats d’empreses, guies i anuaris diversos, formació en idiomes, adreces d’interès del municipi i d’altres del territori, entre d’altres.
Els recursos més utilitzats són la consulta de les ofertes de treball que gestiona IMPO, així com l’ús d’ Internet per a inscriure’s i fer el seguiment de candidatures en els diferents portals Web. També fer ús del telèfon per tenir el primer contacte amb l’empresa i concertar entrevistes. De totes maneres, la veritable clau d’aquests espais és l’assessorament i orientació laboral que ofereix el tècnic d’ocupació que es pot trobar en cadascuna de les tres Sales de Recerca de l’IMPO a Badalona.
Si voleu, doncs, no heu de buscar treball sols, amb les dificultats que sovint això suposa per desorientació, desconeixement, no saber què fer i com fer-ho, teniu a la vostra disposició l’IMPO i les seves Sales de Recerca.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL