IMPO > Notícies > 2.924 PERSONES HAN FET ÚS DE LES SALES DE RECERCA DE L’IMPO DURANT EL 1r TRIMESTRE
    « Tornar al llistat  
    2.924 PERSONES HAN FET ÚS DE LES SALES DE RECERCA DE L’IMPO DURANT EL 1r TRIMESTRE  
 
    ORIENTA'T | 23-05-2012
   
    El 1r trimestre de 2012, les Sales de Recerca de Feina han donat servei a quasi 3.000 persones desocupades que estan buscant feina.
  http://www.impo.cat/orientacio/sales.php?cod_seccion=2
 

Les Sales de Recerca de l’IMPO es constitueixen en un recurs important i necessari per a la població aturada de Badalona. Recordem que en aquests espais es pot trobar informació, eines i recursos per a la recerca de feina, i l’assessorament i orientació laboral d’un professional que us ajudarà en la vostra recerca de feina.
L’accés a les Sales de Recerca de feina és lliure i obert per a qualsevol persona que estigui buscant feina o cerqui qualsevol altra informació de l’àmbit de l’ocupació: informació de cursos de formació ocupacional i/o on-line, formació reglada, llistats d’empreses, guies i anuaris diversos, formació en idiomes, adreces d’interès del municipi i d’altres del territori, entre d’altres.
Els recursos més utilitzats són la consulta de les ofertes de treball que gestiona IMPO, així com l’ús d’ Internet per a inscriure’s i fer el seguiment de candidatures en els diferents portals Web. També fer ús del telèfon per tenir el primer contacte amb l’empresa i concertar entrevistes. De totes maneres, la veritable clau d’aquests espais és l’assessorament i orientació laboral que ofereix el tècnic d’ocupació que es pot trobar en cadascuna de les tres Sales de Recerca de l’IMPO a Badalona.
Si voleu, doncs, no heu de buscar treball sols, amb les dificultats que sovint això suposa per desorientació, desconeixement, no saber què fer i com fer-ho, teniu a la vostra disposició l’IMPO i les seves Sales de Recerca.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL