IMPO > Notícies > ACTE DE CLOENDA DEL PROGRAMA ILOQUID
    « Tornar al llistat  
    ACTE DE CLOENDA DEL PROGRAMA ILOQUID  
 
    FORMACIÓ | 30-05-2012
   
    El 31 de maig finalitza el programa ILOQUID que en els darrers dos anys ha dinamitzat el sector de serveis d’atenció a les persones a Badalona
  http://www.impo.cat/formacio/form_ocupac.php?cod_seccion=8
 

Amb motiu de la finalització del programa ILOQUID, el proper dia 31 de maig a les 12 hores,  a les instal·lacions que IMPO té al carrer Alfons XII  691 de Badalona, celebrem l’acte de cloenda del programa. A aquest acte convidem a les empreses del sector sociosanitari i de serveis a la comunitat que han col·laborat en el programa, i als representants de les dues institucions que han promogut i gestionat el programa: la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona.

ILOQUID és una iniciativa local per dinamitzar el sector de Serveis d’atenció a les persones. Aquest programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona i cofinançat per l’Ajuntament de Badalona, ha desenvolupat quatre especialitats formatives: Treballador/a familiar, auxiliar de gerontologia i atenció personal a discapacitats, animació sociocultural per a la gent gran i cuina de col·lectivitat amb l’especialitat de dietètica i nutrició.

La qualificació professional és clau per millorar les opcions laborals de les persones que han participat en el programa, en un dels sectors que encara manté la necessitat de contractar personal. Tanmateix les empreses han estat un element fonamental en la formació realitzada mitjançant la pràctica en els diferents llocs de treball.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL