IMPO > Notícies > EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN
    « Tornar al llistat  
    EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN  
 
    ORIENTA'T + | 27-06-2012
   
    Històries de l’IMPO: Experiències personals que volen compartir persones que han participat en els nostres programes.
  http://www.impo.cat/orientacio/orientat.php?cod_seccion=5
 

El passat 4 de juny en Daniel va finalitzar el curs de Socorrisme Aquàtic organitzat per l’IMPO i impartit per l’empresa Pro-activa Serveis Aquàtics S.L.

1.- Com vas conèixer el curs de Socorrisme Aquàtic?
Doncs vaig veure el cartell informatiu al Casal de Joves Supernova de Lloreda, vaig preguntar i em van comentar que m’havia d’apuntar i que des de l’IMPO es posarien en contacte amb mi. Als pocs dies em van trucar per citar-me per una sessió informativa on em van explicar les característiques del curs. Vaig realitzar una entrevista personal i un dies més tard vaig fer la prova de natació. Em van comunicar que havia superat les proves i poc després ja vaig començar el curs.

2.- Què t’ha aportat a nivell personal i professional?
A nivell personal sobretot el fet d’haver conegut als altres companys del curs, ha estat el millor de tot, hi ha hagut molt bon ambient, ens hem recolzat entre tots durant els dos mesos i mig que ha durat el curs. Quan alguna cosa no ens sortia en ajudàvem entre tots.
Ha estat un curs molt motivador, m’he entrenat molt, m’he esforçat i he aconseguit superar el curs. Et sents molt responsable de totes les persones que estan a la platja.

3.- Les expectatives que tenies al iniciar el curs s’han vist complertes?
Sí que s’han complert, han faltat cosetes, ens hagués agradat més hores de pràctica a la platja, però hem sortit preparats.

4.- Quina és l’opinió del curs?
Ha valgut la pena i molt: Tinc feina de socorrista després d’acabar el curs. Penso que és un curs complet que et prepara per poder treballar com un socorrista més a la platja.
Personalment he canviat el concepte del que és un socorrista, crec que tots tenim la idea equivocada que és el típic “niño bonito” que es passa el dia prenent el sol i mirant a les musaranyes, i realment és tot el contrari.

5.-El recomanaries?
Sí! I tant que el recomanaria, ja tinc una llista d’amics que el volen fer. Has de treballar molt i estudiar, però el resultat recompensa: no és el típic treball d’estiu, et sents útil, sap que amb el teu treball pots salvar la vida a algú.

6.- Què vols fer a partir d’ara?
Tinc clar que vull continuar en la branca sanitària. Primer de tot vull fer el curs de monitor de natació per fer classes i així poder treballar a gimnasos, crec que és un complement a la formació de socorrisme aquàtic. També m’estic pensant fer el Tècnic en Emergències Sanitàries, però aquest encara no el tinc clar del tot.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL