IMPO > Notícies > ORIENTANT A JOVES OKUPA'T
    « Tornar al llistat  
    ORIENTANT A JOVES OKUPA'T  
 
    ORIENTA'T + | 11-07-2012
   
    Finalitza el primer taller d'iniciació a la recerca de feina, adreçat a joves de diferents instituts de Badalona.
  http://www.impo.cat/orientacio/orientat.php?cod_seccion=5
 

En els darrers temps no és novetat sentir a parlar de la dificultat laboral que tenen els joves d’aquest país per accedir a una feina mínimament qualificada o simplement per tenir la primera oportunitat laboral.

Ser jove sense  tenir el  Graduat escolar o  formació professional pot ser avui en dia  més que desolador per els nois i les noies  que es troben en aquesta situació.

Des del programa OKUPA’T, s’ofereix orientació formativa i laboral a persones  entre 16 i 30 anys i aprofitant el final del curs escolar, s’ha dut a terme el primer taller, dels tres que estan  programats, per tal d’iniciar la recerca de feina  a  joves, de 4rt de la ESO de diferents Instituts de Badalona, que enguany van participar als tastets d’oficis organitzats al mes de maig a l’IMPO.

Al llarg de tres dies s’ha treballat l’auto coneixement i les habilitats de cada jove, s’ha elaborat el currículum vitae, hem vist com afrontar una entrevista de feina i conegut alguns dels canals que  permeten trobar la primera oportunitat laboral. Tot això, aprofitant que l’estiu és una de les millors èpoques de trobar feina per als joves.

Aquests tallers incideixen molt a sensibilitzar al jove sobre la importància de la continuïtat dels seus estudis o de la formació professional en un ofici, com a elements claus per accedir al mercat de treball i amb més qualitat de la feina. De moment, i amb els aprenentatges del taller, aquests joves poden trobar aquesta primera experiència  laboral tant esperada. Sort!

Si ets jove i  estàs interessat/a en rebre orientació formativa i/o laboral, no ho dubtis i envia’ns un correu a l’adreça electrònica:  uaiweb@impo.cat  indicant:

•    Nom i cognoms
•    DNI/NIE
•    Telèfon de contacte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL