IMPO > Notícies > ORIENTANT A JOVES OKUPA'T
    « Tornar al llistat  
    ORIENTANT A JOVES OKUPA'T  
 
    ORIENTA'T + | 11-07-2012
   
    Finalitza el primer taller d'iniciació a la recerca de feina, adreçat a joves de diferents instituts de Badalona.
  http://www.impo.cat/orientacio/orientat.php?cod_seccion=5
 

En els darrers temps no és novetat sentir a parlar de la dificultat laboral que tenen els joves d’aquest país per accedir a una feina mínimament qualificada o simplement per tenir la primera oportunitat laboral.

Ser jove sense  tenir el  Graduat escolar o  formació professional pot ser avui en dia  més que desolador per els nois i les noies  que es troben en aquesta situació.

Des del programa OKUPA’T, s’ofereix orientació formativa i laboral a persones  entre 16 i 30 anys i aprofitant el final del curs escolar, s’ha dut a terme el primer taller, dels tres que estan  programats, per tal d’iniciar la recerca de feina  a  joves, de 4rt de la ESO de diferents Instituts de Badalona, que enguany van participar als tastets d’oficis organitzats al mes de maig a l’IMPO.

Al llarg de tres dies s’ha treballat l’auto coneixement i les habilitats de cada jove, s’ha elaborat el currículum vitae, hem vist com afrontar una entrevista de feina i conegut alguns dels canals que  permeten trobar la primera oportunitat laboral. Tot això, aprofitant que l’estiu és una de les millors èpoques de trobar feina per als joves.

Aquests tallers incideixen molt a sensibilitzar al jove sobre la importància de la continuïtat dels seus estudis o de la formació professional en un ofici, com a elements claus per accedir al mercat de treball i amb més qualitat de la feina. De moment, i amb els aprenentatges del taller, aquests joves poden trobar aquesta primera experiència  laboral tant esperada. Sort!

Si ets jove i  estàs interessat/a en rebre orientació formativa i/o laboral, no ho dubtis i envia’ns un correu a l’adreça electrònica:  uaiweb@impo.cat  indicant:

•    Nom i cognoms
•    DNI/NIE
•    Telèfon de contacte

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL