IMPO > Notícies > IMPO ENGEGA PRÀCTIQUES LABORALS DELS ALUMNES MITJANÇANT CONVENIS AMB ALTRES ORGANISMES MUNICIPALS
    « Tornar al llistat  
    IMPO ENGEGA PRÀCTIQUES LABORALS DELS ALUMNES MITJANÇANT CONVENIS AMB ALTRES ORGANISMES MUNICIPALS  
 
    FORMACIÓ | 17-07-2012
   
    Els alumnes-treballadors de la Casa d' Oficis comencen els seus projectes professionals (pràctiques laborals) en centres i organismes municipals.
  http://www.impo.cat/formacio/index.html
 

L’IMPO ha signat convenis amb diferents regidories de l’Ajuntament de Badalona amb la finalitat que els alumnes del projecte de la Casa d’Oficis desenvolupin  les pràctiques laborals de les tres especialitats: Animació sociocultural, Disseny i manteniment de pàgines web i Pintura,  en diferents centres i organismes públics i municipals. Les pràctiques laborals es realitzaren fins el desembre del 2012.

L’especialitat d’Animació sociocultural desenvoluparà tasques de dinamització per a diferents col·lectius (joves i infants, gent gran i discapacitats) en centres com el Consorci Badalona Sud, residències per a gent gran, escoles d’educació especial i biblioteques de Badalona.

Els participants de l’especialitat de pintura actualment desenvolupen  tasques de rehabilitació de pintura a les oficines d’atenció de Serveis Socials. A partir de setembre es preveu la seva intervenció com a pintors en la rehabilitació de centres cívics, com Can Cabanyes i Can Canyadó.

Per últim, els joves alumnes- treballadors  de l’especialitat de Disseny i manteniment de pàgines web es troben realitzant feines al Servei de informàtica de l’Ajuntament -Departament d’integració de dades i Departament de sistemes. Un altre grup dels alumnes es dedica a  actualitzar la pagina web de BDN Moda, esdeveniment promogut per Reactivació Badalona, empresa municipal de l’Ajuntament.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL