IMPO > Notícies > IMPO ENGEGA PRÀCTIQUES LABORALS DELS ALUMNES MITJANÇANT CONVENIS AMB ALTRES ORGANISMES MUNICIPALS
    « Tornar al llistat  
    IMPO ENGEGA PRÀCTIQUES LABORALS DELS ALUMNES MITJANÇANT CONVENIS AMB ALTRES ORGANISMES MUNICIPALS  
 
    FORMACIÓ | 17-07-2012
   
    Els alumnes-treballadors de la Casa d' Oficis comencen els seus projectes professionals (pràctiques laborals) en centres i organismes municipals.
  http://www.impo.cat/formacio/index.html
 

L’IMPO ha signat convenis amb diferents regidories de l’Ajuntament de Badalona amb la finalitat que els alumnes del projecte de la Casa d’Oficis desenvolupin  les pràctiques laborals de les tres especialitats: Animació sociocultural, Disseny i manteniment de pàgines web i Pintura,  en diferents centres i organismes públics i municipals. Les pràctiques laborals es realitzaren fins el desembre del 2012.

L’especialitat d’Animació sociocultural desenvoluparà tasques de dinamització per a diferents col·lectius (joves i infants, gent gran i discapacitats) en centres com el Consorci Badalona Sud, residències per a gent gran, escoles d’educació especial i biblioteques de Badalona.

Els participants de l’especialitat de pintura actualment desenvolupen  tasques de rehabilitació de pintura a les oficines d’atenció de Serveis Socials. A partir de setembre es preveu la seva intervenció com a pintors en la rehabilitació de centres cívics, com Can Cabanyes i Can Canyadó.

Per últim, els joves alumnes- treballadors  de l’especialitat de Disseny i manteniment de pàgines web es troben realitzant feines al Servei de informàtica de l’Ajuntament -Departament d’integració de dades i Departament de sistemes. Un altre grup dels alumnes es dedica a  actualitzar la pagina web de BDN Moda, esdeveniment promogut per Reactivació Badalona, empresa municipal de l’Ajuntament.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Catalunya registra un descens de l’atur en 9.200 persones, segons l'EPA del tercer trimestre de 2019  
  L’atur baixa en 9.200 persones i deixa en 422.100 el nombre d’aturats a Catalunya. ...  
 
 
  BASES DE COTITZACIONS DEL AUTÒNOM.  
  Segons dades de l'Estudi Nacional de l'Autònom, el 75% dels treballadors per compte propi trien la base mínima en inici. ...  
 
 
  CUPONS INDÚSTRIA 4.0 I CUPONS A LA INNOVACIÓ.  
  Subvencions per impulsar la innovació i la transformació tecnològica. ...  
 
 
  PERÍODE MÍNIM DE COTITZACIÓ PER A L’ACCÉS A LA JUBILACIÓ DE L'AUTÒNOM.  
  Període necessari per accedir a la prestació de jubilació. ...  
   
 
AVÍS LEGAL