IMPO > Notícies > LA IMPORTÀNCIA DEL CURRICULUM VITAE
    « Tornar al llistat  
    LA IMPORTÀNCIA DEL CURRICULUM VITAE  
 
    ORIENTA'T | 19-07-2012
   
    El currículum per competències, què és, com ho fem?
  http://www.impo.cat/orientacio/ofereix.html
 

El currículum vitae (CV) continua sent la nostra tarja de presentació i, encara que molts qüestionen la seva utilitat en aquests temps en què les xarxes socials són prioritàries, continua tenint el seu pes específic en un procés de selecció. Per tant, cal que destaquem allò que ens fa ser diferents, que ens posiciona en el mercat de treball i ens identifica en forma d’objectiu professional.

Per tal de difondre aquest missatge, utilitzarem les competències, característiques personals, habilitats i actituds que garanteixen el desenvolupament d’un lloc de feina, observables, operatives i que es manifesten en forma de conductes. Amb les competències podem oferir un valor afegit en un context laboral determinat.

Amb el currículum tenim l’oportunitat de comunicar a l’empresa les nostres competències abans de l’entrevista, amb un redactat que reforci la nostra “venda i màrqueting” personal, a títol d’exemple:

PERFIL PROFESSIONAL Professional d’àmplia i sòlida experiència en el sector alimentari amb més de 15 anys gestionant i liderant equips de treball en diferents  industries alimentàries. Habituat a treballar sota pressió i a enfrontar-me a reptes i superacions. Actualment, estic cercant feina que em permeti desenvolupar-me personal i professionalment.

A més a més, també podem comunicar les nostres competències en la carta de presentació que farem arribar a les empreses en forma d’autocandidatura.
 
Posteriorment, podran ser observades, detectades i avaluades en els processos de selecció en forma de proves de capacitació tan reals com simulades i en les entrevistes, ja siguin individuals, les més freqüents, o grupals, entre d’altres tècniques de selecció.

Si necessiteu saber com elaborar el CV o com fer-lo més atractiu, et recomanem la participació en els cursos i tallers d’orientació laboral. Més informació i inscripcions als tècnics d’ocupació de les Sales de Recerca de feina.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Informació COVID-19  
  Informació COVID-19 ...  
 
 
   
 
AVÍS LEGAL