IMPO > Notícies > COMENÇA EL PLA DE TREBALL DEL TALLER D'OCUPACIÓ
    « Tornar al llistat  
    COMENÇA EL PLA DE TREBALL DEL TALLER D'OCUPACIÓ  
 
    FORMACIÓ | 23-07-2012
   
    Més col·laboracions realitzades pels programes de formació i treball.
  http://www.impo.cat/formacio/form_treball.php?cod_seccion=7
 

El Taller d’Ocupació 2011-2012, programa de formació i treball organitzat per l’IMPO i iniciat el passat mes de desembre, ha començat la seva segona fase del programa i amb ella el seu Pla de treball en diferents entitats municipals.
 
Els participants de les especialitats de Pintura, Paleta, Atenció sociosanitària a persones en el domicili i Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, començaran a col•laborar amb diferents entitats i equipaments públics municipals, amb el doble l’objectiu que els alumnes- treballadors aprenguin millor l’ofici alhora que presten un servei públic a la ciutat de Badalona.

Les entitats i equipaments públics municipals on els participants del Taller d’Ocupació oferiran els seus coneixements i treballs, entre altres, són:
 
•   Aparcament Illa dels Musics, BCIN i  Centre Cívic  La Morera a l’especialitat de Pintura.
•   Serveis Socials Sant Roc (SBAS 6) i Centre Cívic Can Canyadó a l’especialitat de Paleta.
•  Centre Sociosanitari El Carme i Serveis a Domicili de Badalona Serveis Assistencials; Residències  Can Bosch, Físics, Domènech i Montaner, Llar residencial Malalts Mentals i Servei Habitatge Padrós de l’Institut Municipal de Serveis Personals a les dues especialitats sociosanitaries.

Aquest programa, subvencionat per la Generalitat de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, té com a principal objectiu la millora de l’ocupabilitat dels seus  40 alumnes – treballadors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL