IMPO > Notícies > EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN
    « Tornar al llistat  
    EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN  
 
    FORMACIÓ | 16-11-2012
   
    Històries de l'IMPO: Experiències personals que volen compartir persones que participen en els nostres programes.
  http://www.impo.cat/formacio/form_treball.php?cod_seccion=7
 

LA MEVA EXPERIÈNCIA  IMPO:

Després de treballar i haver realitzat cursos per aconseguir certificats en altres professions, vaig decidir que era el moment de donar un gir a la meva vida i reciclar-me buscant en un altre sector.

Em vaig inscriure a l'IMPO en un Taller Ocupacional d'Atenció Sociosanitària en Institucions Socials. Em va motivar a això l'experiència d'ingressar a la meva àvia en una residència afectada per l'Alzheimer.

Allà vaig poder comprovar la dedicació i l'afecte que l'equip de la residència oferia a la meva àvia i als altres residents, i va ser tal la meva admiració cap a ells que jo volia formar part d'aquest grup.

Vaig aconseguir ser acceptat per realitzar el Taller Ocupacional, i encara que els estudis no són un problema per  mi, si ho era el saber si podria enfrontar en el dia a dia a situacions per mi desconegudes i poder oferir-los tot el que necessitessin.

Però  hi havia un equip d'instructors que em va ajudar en tot moment i sempre em vaig sentir recolzat sobretot per una Cap d'Estudis.

Entre l'equip de l 'IMPO i els equips on he realitzat les pràctiques m'han ensenyat com és de  bonic  ajudar a qui ho necessita i a les seves famílies, fer-los sentir que no els han abandonat allà, sinó que estan amb nosaltres i que nosaltres ens anem a preocupar per ells, que anem a viure junts els seus moments divertits, les penes, els moments tendres i que anem a ser-hi per escoltar les seves històries, els seus records, encara que ens ho repeteixin mil vegades, amb tota l'atenció del món perquè no se sentin sols i ens considerin part.

Alhora que nosaltres li oferim això, ells ens donen el seu agraïment, el seu afecte, la seva confiança i la seva saviesa gràcies a l'experiència acumulada durant tants anys. Per tot això ara quan surto de treballar em sento pletòric d'haver donat tan poc i haver rebut tant d'ells.

He tingut l'oportunitat de pertànyer a aquest col·lectiu de persones gràcies a l'IMPO i a tot l'equip que té al darrere, de manera que els estaré eternament agraït per la seva tasca, pel seu suport constant, per la seva professionalitat, i per la confiança que han posat en meu i només vull demostrar-los que tot això ha valgut la pena i que m'agradaria que se sentin orgullosos de mi com jo ho estic d'ells. "


 
JUAN MANUEL G. G.
Alumne-treballador del Taller d'ocupació - Treball als Barris2011/2012 (durada del programa del 30/12/11 al 29/12/12), de l'especialitat "Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL