IMPO > Notícies > EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN
    « Tornar al llistat  
    EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN  
 
    FORMACIÓ | 16-11-2012
   
    Històries de l'IMPO: Experiències personals que volen compartir persones que participen en els nostres programes.
  http://www.impo.cat/formacio/form_treball.php?cod_seccion=7
 

LA MEVA EXPERIÈNCIA  IMPO:

Després de treballar i haver realitzat cursos per aconseguir certificats en altres professions, vaig decidir que era el moment de donar un gir a la meva vida i reciclar-me buscant en un altre sector.

Em vaig inscriure a l'IMPO en un Taller Ocupacional d'Atenció Sociosanitària en Institucions Socials. Em va motivar a això l'experiència d'ingressar a la meva àvia en una residència afectada per l'Alzheimer.

Allà vaig poder comprovar la dedicació i l'afecte que l'equip de la residència oferia a la meva àvia i als altres residents, i va ser tal la meva admiració cap a ells que jo volia formar part d'aquest grup.

Vaig aconseguir ser acceptat per realitzar el Taller Ocupacional, i encara que els estudis no són un problema per  mi, si ho era el saber si podria enfrontar en el dia a dia a situacions per mi desconegudes i poder oferir-los tot el que necessitessin.

Però  hi havia un equip d'instructors que em va ajudar en tot moment i sempre em vaig sentir recolzat sobretot per una Cap d'Estudis.

Entre l'equip de l 'IMPO i els equips on he realitzat les pràctiques m'han ensenyat com és de  bonic  ajudar a qui ho necessita i a les seves famílies, fer-los sentir que no els han abandonat allà, sinó que estan amb nosaltres i que nosaltres ens anem a preocupar per ells, que anem a viure junts els seus moments divertits, les penes, els moments tendres i que anem a ser-hi per escoltar les seves històries, els seus records, encara que ens ho repeteixin mil vegades, amb tota l'atenció del món perquè no se sentin sols i ens considerin part.

Alhora que nosaltres li oferim això, ells ens donen el seu agraïment, el seu afecte, la seva confiança i la seva saviesa gràcies a l'experiència acumulada durant tants anys. Per tot això ara quan surto de treballar em sento pletòric d'haver donat tan poc i haver rebut tant d'ells.

He tingut l'oportunitat de pertànyer a aquest col·lectiu de persones gràcies a l'IMPO i a tot l'equip que té al darrere, de manera que els estaré eternament agraït per la seva tasca, pel seu suport constant, per la seva professionalitat, i per la confiança que han posat en meu i només vull demostrar-los que tot això ha valgut la pena i que m'agradaria que se sentin orgullosos de mi com jo ho estic d'ells. "


 
JUAN MANUEL G. G.
Alumne-treballador del Taller d'ocupació - Treball als Barris2011/2012 (durada del programa del 30/12/11 al 29/12/12), de l'especialitat "Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL