IMPO > Notícies > CERVESA ARTESANA DE BADALONA
    « Tornar al llistat  
    CERVESA ARTESANA DE BADALONA  
 
    EMPRÈN | 23-11-2012
   
    Qualitat excel·lent i gust exquisit, així com una presentació atractiva són les característiques de Dimoni Badalona
  http://www.impo.cat/empreses/index.html
 

Dimoni Badalona és una cervesa artesana que es distribueix des de fa mig any pel Barcelonès Nord. Amb  tres anys d’experiència produint cervesa de forma casolana, els tres promotors van decidir acudir a l’IMPO amb el somni de crear una empresa que els hi permetés compartir la seva experiència i la seva cervesa amb la gent de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs. Assessorats per la Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO van constituir una cooperativa de treball associat Cervesa Artesana de Badalona, SCCL.

Produeixen tres tipus de cerveses diferents: la de blat, de color blanquinós i amb aromes i matisos de vainilla i banana; la vermella, de color rogenc i vermell, cos mitja i amb sabors predominants de malta i llúpol; i per últim la negra: de color negre, amb cos i gust profundament torrat.

Ja són molts els establiments de la ciutat on es pot trobar. Actualment és una de les begudes més consumides al món, i encara que a Espanya, país eminentment vinícola, ha estat parcialment eclipsada pel vi, s'està començant a veure un interès creixent per la cultura cap a aquesta beguda.

En els últims anys s'està veient un augment, sobretot a Catalunya, de noves empreses dedicades a l'elaboració de cervesa amb un volum bastant petit de producció, per això se les coneix com microcerveseries, però que aposten per una elaboració artesana. Neix així una nova branca en el sector: "la cervesa artesana", que pretén ser una alternativa a la de consum majoritari, “la cervesa industrial”. La cervesa artesana ofereix alguns aspectes molt interessants que la diferencien clarament de la industrial  que fa que cada vegada augmenti més el consum i la cultura d'aquestes cerveses, especialment a Catalunya. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  TikTok per la teva marca o empresa.  
  L’app es va instalar més de 738 milions de cops durant el 2019, representant un 44% del total de les seves descarregues. ...  
 
 
  ESPAI CLASSUAL, UNA NOVA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA.  
  Us presentem la nova oferta gastronòmica al centre de Badalona de la mà dels seus propietaris. ...  
 
 
  ACORD PER LA PUJADA DEL SALARI MÍNIM INTERPROFESSIONAL (SMI) FINS ALS 950 EUROS.  
  S'ha acordat entre Govern, patronal i sindicats aquesta pujada moderada del SMI fins als 950€ al mes. ...  
 
 
  Els graduats en FP tenen un percentatge d’atur quatre vegades inferior a la mitja de joves catalans.  
  L’empresa en pràctiques, principal via per obtenir feina. ...  
   
 
AVÍS LEGAL