IMPO > Notícies > CERVESA ARTESANA DE BADALONA
    « Tornar al llistat  
    CERVESA ARTESANA DE BADALONA  
 
    EMPRÈN | 23-11-2012
   
    Qualitat excel·lent i gust exquisit, així com una presentació atractiva són les característiques de Dimoni Badalona
  http://www.impo.cat/empreses/index.html
 

Dimoni Badalona és una cervesa artesana que es distribueix des de fa mig any pel Barcelonès Nord. Amb  tres anys d’experiència produint cervesa de forma casolana, els tres promotors van decidir acudir a l’IMPO amb el somni de crear una empresa que els hi permetés compartir la seva experiència i la seva cervesa amb la gent de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs. Assessorats per la Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO van constituir una cooperativa de treball associat Cervesa Artesana de Badalona, SCCL.

Produeixen tres tipus de cerveses diferents: la de blat, de color blanquinós i amb aromes i matisos de vainilla i banana; la vermella, de color rogenc i vermell, cos mitja i amb sabors predominants de malta i llúpol; i per últim la negra: de color negre, amb cos i gust profundament torrat.

Ja són molts els establiments de la ciutat on es pot trobar. Actualment és una de les begudes més consumides al món, i encara que a Espanya, país eminentment vinícola, ha estat parcialment eclipsada pel vi, s'està començant a veure un interès creixent per la cultura cap a aquesta beguda.

En els últims anys s'està veient un augment, sobretot a Catalunya, de noves empreses dedicades a l'elaboració de cervesa amb un volum bastant petit de producció, per això se les coneix com microcerveseries, però que aposten per una elaboració artesana. Neix així una nova branca en el sector: "la cervesa artesana", que pretén ser una alternativa a la de consum majoritari, “la cervesa industrial”. La cervesa artesana ofereix alguns aspectes molt interessants que la diferencien clarament de la industrial  que fa que cada vegada augmenti més el consum i la cultura d'aquestes cerveses, especialment a Catalunya. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL