IMPO > Notícies > www.impo.cat UN WEB QUE CREIX DIA A DIA, UN RECURS AL SERVEI DE LES PERSONES
    « Tornar al llistat  
    www.impo.cat UN WEB QUE CREIX DIA A DIA, UN RECURS AL SERVEI DE LES PERSONES  
 
    EMPRÈN | 20-11-2012
   
    El mes de novembre la nostra pàgina web arriba a les 100.000 visites en el que va d’any
 

Des de març 2011 que es va posar en marxa, la pàgina web de l’IMPO no només va aconseguint més usuaris sinó que els fidelitza. De gener a principis de novembre de 2012 ha arribat a les 100.000 visites.

Aquesta dada constata l'interès que la tasca de l’IMPO desperta en els usuaris de la xarxa i ens anima, malgrat els pocs recursos econòmics que hi podem destinar, a seguir millorant els serveis que oferim a través d'aquesta eina mitjançant, molts cops, de la dedicació i la imaginació.

Des del seu començament aquest portal ha estat una aposta per oferir a les persones usuàries els continguts i la informació que es genera diàriament a l’IMPO, amb la finalitat d'estar més a prop seu.

Amb una mitjana diària de 520 visites, aquestes es concentren principalment de dilluns a divendres. L’ interval horari en què hi ha més registres és entre les 9 i les 13 hores. La durada de les visites ha augmentat en relació amb l'any passat.

A www.impo.cat es poden veure diversos continguts estructurats en notícies (la majoria de vegades són quelcom més que noticies), agenda, cursos formatius, ofertes de treball, vídeos sobre experiències IMPO, informes mercat de treball al nostre Observatori o arxius especialitzats que es poden baixar. Tot i les seves limitacions, volem que sigui una web actualitzada i que permeti, cada cop més, la interacció de l'usuari i el contacte amb els professionals de l’ IMPO a través d'aquest mitjà.

La secció a les que més accedeixen els nostres visitants continua sent l'apartat de borsa de treball, on aquests poden comprovar diàriament les ofertes que els nostres professionals han aconseguit captar de les empreses, tenint la possibilitat d'enviar la inscripció a través de la web a l'oferta que li interessi.

Les notícies o més que noticies, com dèiem abans, que trobem a la pàgina d'inici és una altra de les seccions més visitada. Els usuaris troben notícies que van des d'experiències d'empreses creades amb l'assessorament de l’IMPO i de participants en els diferents programes duts a terme per l'entitat, fins apunts d'orientació laboral per a la recerca de feina de força utilitat  per a les persones desocupades.

És convenient destacar l'apartat d'Observatori, on  l’IMPO posa a disposició dels usuaris de la pàgina web tot un seguit d'informes del mercat laboral de Badalona i del Barcelonès. També hi ha un apartat de recursos per a emprenedors i empresaris on les persones amb una idea de negoci o amb aquest en marxa poden obtenir informació que els pot resultar interessant (creació pla d'empresa, ajudes, formes de finançament ...).

Aprofitem per donar-vos les gràcies als que sovint ens visiteu i als que feu que creixin les nostres il·lusions per millorar dia a dia i traslladar-vos la nostra voluntat per seguir creixent junts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa de contractació laboral de joves en pràctiques – JENP 2019.  
  El nombre definitu de places és 9. ...  
 
 
  MÀRQUETING I VENDES PER EMPRESES QUE COMENCEN.  
  El proper 28 i 31 d’octubre tindrà lloc la formació “Màrqueting i Vendes per empreses que comencen” a càrrec de Xavier Olivares i Montse Ramos. ...  
 
 
  LinkedIN presenta una nova funció per autònoms, freelances i PIMES.  
  La xarxa social ampliarà la seva oferta amb funcions específiques per autònoms, pensades per connectar amb els que desitgin els seus serveis. ...  
 
 
  50 termes del món de l’empresa en català.  
  Aquest recull presenta 50 termes del món de l’empresa, triats tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. ...  
   
 
AVÍS LEGAL