IMPO > Notícies > EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN
    « Tornar al llistat  
    EXPERIÈNCIES QUE ENS AJUDEN  
 
    ORIENTA’T | 28-11-2012
   
    Sandra, una noia que ha participat en el projecte de Joves (JOVES I TREBALL 2012) ens explica la seva vivència.
 

Vaig conèixer l’IMPO mitjançant una orientadora de la meva Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya, ella va ser qui em va recomanar la meva participació en aquest programa de joves.

Em va semblar molt interessant ja que m’ajudaria a buscar feina activament, organitzar-me, tenir una rutina diària, comptar amb l’assessorament i ajuda d’un tècnic d’ocupació, i estar en contacte amb altres joves que també busquen feina i/o volen fer formació.

Un dels dies en què estava consultant el WEB de l’IMPO vaig veure una oferta de feina que m’interessava, em vaig inscriure de seguida. Al dia següent, una tècnica de l’IMPO de la borsa de treball em va fer l’entrevista personal per aquella oferta i em va enviar a l’empresa. Una setmana després ja estava treballant.

Treballo com a dependenta en un comerç de roba, és una botiga gran i bastant coneguda,  en el que puc tenir oportunitats d’aprendre, continuar i promocionar-me. El clima de treball és molt bo, estic molt satisfeta i contenta amb la meva feina, a més, treballo mitja jornada i això em permet seguir estudiant, que era el meu objectiu des de l’inici.

Estic molt agraïda a l’IMPO i contenta d’haver participat ja que, encara que no es trobi una feina tant ràpidament com a mi m’ha passat, en aquest programa ens ensenyen moltes coses útils per decidir quins estudis i cursos de formació poden ser els més adequats a cada jove, saber com buscar feina, i el més important, ens ajuda a estar actius, tenir una actitud positiva, planificar-nos. He conegut també altres joves, hem compartit experiències, hem fet una xarxa de contactes i això és molt important avui en dia.

Sandra V.

Programa JOVES TREBALL 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL