IMPO > Notícies > VALORACIÓ DELS PROJECTES PRESENTATS AL XIVè CONCURS DE JOVES IDEES EMPRENEDORES
    « Tornar al llistat  
    VALORACIÓ DELS PROJECTES PRESENTATS AL XIVè CONCURS DE JOVES IDEES EMPRENEDORES  
 
    EMPRÈN | 29-11-2012
   
    El concurs s’emmarca dins les accions de divulgació i foment de la cultura emprenedora que l’IMPO desenvolupa en els instituts de Badalona.
  http://www.impo.cat/empreses/divulgacio.php?cod_seccion=13
 

S’ha reunit a l’IMPO el Jurat del XIVè Concurs de Joves Idees Emprenedores per triar les millors idees de negoci dels alumnes participants al concurs. El jurat està format per la Sra. Piedad Cortés, de la Unitat de Suport a Iniciatives Empresarials Locals de la Diputació de Barcelona; el Sr. Javier Morales emprenedor i fundador/soci de l’empresa Ca L’ECO;  el Sr. Alberto Fernández Saltiveri Conseller Delegat de Badalona Comunicació; la Sra. Gemma Morelló, tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Barcelonès; la Sra. Mercè Galindo, del Servei de Creació d’Empreses de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Joan Famadas en representació de la Federació d’Empresaris de Badalona i el Sr. Albert Badia, tècnic de la Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO.

La temàtica dels treballs presentats en aquest XIVè concurs gira principalment a l’entorn de projectes relacionats amb els serveis i el comerç, destacant també els que ho estan amb el desenvolupament tecnològic, la innovació i la sostenibilitat. Cal destacar, en la categoria d’idees emprenedores, la creativitat i l’enginy dels alumnes en les seves propostes, així com la possibilitat en molts casos de l’aplicació real d’aquestes.

Durant tot el matí , el jurat, conforme els criteris ja establerts en les anteriors edicions, ha seleccionat els finalistes i els guanyadors per a cada categoria d’idees emprenedores i de plans d’empresa. Enguany els joves han posat les coses difícils al jurat donat el volum i l’alta qualitat dels projectes presentats.

El proper 14 de desembre es durà a terme l’acte de lliurament de premis del XIVè Concurs de Joves Idees Emprenedores al Centre de Convencions i Negocis – BCIN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL