IMPO > Notícies > VALORACIÓ DELS PROJECTES PRESENTATS AL XIVè CONCURS DE JOVES IDEES EMPRENEDORES
    « Tornar al llistat  
    VALORACIÓ DELS PROJECTES PRESENTATS AL XIVè CONCURS DE JOVES IDEES EMPRENEDORES  
 
    EMPRÈN | 29-11-2012
   
    El concurs s’emmarca dins les accions de divulgació i foment de la cultura emprenedora que l’IMPO desenvolupa en els instituts de Badalona.
  http://www.impo.cat/empreses/divulgacio.php?cod_seccion=13
 

S’ha reunit a l’IMPO el Jurat del XIVè Concurs de Joves Idees Emprenedores per triar les millors idees de negoci dels alumnes participants al concurs. El jurat està format per la Sra. Piedad Cortés, de la Unitat de Suport a Iniciatives Empresarials Locals de la Diputació de Barcelona; el Sr. Javier Morales emprenedor i fundador/soci de l’empresa Ca L’ECO;  el Sr. Alberto Fernández Saltiveri Conseller Delegat de Badalona Comunicació; la Sra. Gemma Morelló, tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Barcelonès; la Sra. Mercè Galindo, del Servei de Creació d’Empreses de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Joan Famadas en representació de la Federació d’Empresaris de Badalona i el Sr. Albert Badia, tècnic de la Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO.

La temàtica dels treballs presentats en aquest XIVè concurs gira principalment a l’entorn de projectes relacionats amb els serveis i el comerç, destacant també els que ho estan amb el desenvolupament tecnològic, la innovació i la sostenibilitat. Cal destacar, en la categoria d’idees emprenedores, la creativitat i l’enginy dels alumnes en les seves propostes, així com la possibilitat en molts casos de l’aplicació real d’aquestes.

Durant tot el matí , el jurat, conforme els criteris ja establerts en les anteriors edicions, ha seleccionat els finalistes i els guanyadors per a cada categoria d’idees emprenedores i de plans d’empresa. Enguany els joves han posat les coses difícils al jurat donat el volum i l’alta qualitat dels projectes presentats.

El proper 14 de desembre es durà a terme l’acte de lliurament de premis del XIVè Concurs de Joves Idees Emprenedores al Centre de Convencions i Negocis – BCIN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L’IMPO participa als espais d’assessorament del BIZBARCELONA  
  El tècnics del Programa Catalunya Empren i l’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord van assessorar als estands de la Xarxa Empren i a l’espai d’Economi ...  
 
 
  Entorn digital vs entorn real  
  Gestionar amb eficàcia l’entorn digital ...  
 
 
  Coneixes el web d’empresa i comerç del CNL de Badalona i Sant Adrià?  
  El web del Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià té un apartat especial dedicat al món de les empreses i el comerç ...  
 
 
  Recordatori del registre de la jornada laboral del personal assalariat.  
  El passat diumenge va entrar en vigor el Reial Decret Llei 8/2019 de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral. ...  
   
 
AVÍS LEGAL