IMPO > Notícies > LLRODERO, NEIX UNA NOVA EMPRESA D’ARQUITECTURA D’INTERIORS
    « Tornar al llistat  
    LLRODERO, NEIX UNA NOVA EMPRESA D’ARQUITECTURA D’INTERIORS  
 
    EMPRÈN | 04-12-2012
   
    Lluís Rodero, dissenyador d'interiors, ens explica el seu pas per l’Unitat de Foment Empresarial i ens presenta el seu nou negoci.
 

"Tenia els meus dubtes sobre com emprendre, com poder tenir el meu propi negoci i fer de la meva passió la meva professió. La gestió, els tràmits, els passos a seguir... eren punts que em ballaven pel cap sense rumb definit. Gràcies a la tasca realitzada per part de l'equip de l’Impo, mitjançant una sessió formativa i un seguiment personalitzat adequat a les meves necessitats, vaig poder ordenar aquests conceptes, donant forma a aquesta idea i materialitzant-la en un estudi d'interiorisme. Ara puc dir que tinc les idees clares i un negoci propi. Disposo dels coneixements i eines necessàries per desenvolupar la meva passió amb èxit.

L'estudi de disseny llrodero, arquitectura interior, està especialitzat en concebre dissenys purs i racionals segons les necessitats de l'usuari, reflectint i reforçant la seva identitat, garantint el seu benestar, aportant un valor afegit a la seva funcionalitat amb una estètica agradable i respectuosa amb l'entorn i enfocat a l'arquitectura interior des d'una visió global.

L'activitat professional de l'estudi gira entorn de la redacció, direcció i coordinació d'obres de disseny d'interiors, obres efímeres i disseny de mobiliari. Es realitzen, a més, tasques de disseny gràfic, de producte, infografies 3D i delineació ... En definitiva s'ofereix un servei integral individualitzat per satisfer les necessitats del client donant una resposta adaptada i satisfactòria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Edició 2019 Formació Empresarial  
  Enguany es programarà de manera conjunta amb els municipis del Barcelonès Nord ...  
 
 
  Reempresa: Un recurs per a l'ocupació.  
  Ocupa't amb la continuïtat d'un negoci viable. ...  
 
 
  Networking de Reempresa amb els agents econòmics de la ciutat.  
  “Treballem conjuntament per promoure la continuïtat i evitar el tancament de les empreses!”. ...  
 
 
  Novetats sobre la Incapacitat temporal dels treballadors autònoms.  
  Canvis normatius obliguen els autònoms a cotitzar per contingències comunes des de l'1 de gener de 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL