IMPO > Notícies > PROGRAMA INTEGRALS PER A JOVES
    « Tornar al llistat  
    PROGRAMA INTEGRALS PER A JOVES  
 
    FORMACIÓ | 28-04-2017
   
    Es realitzan 3 tallers amb el suport d'un tutor/a, on es proporcionen les eines necessàries per aconseguir un treball.
 

Des de maig’17 fins al desembre’17 els joves de 16 a 30 anys tenen una opció clara per trobar una feina. Aquesta oportunitat la podran aprofitar 32 joves de Badalona i rodalies.

En el programa INTEGRALS, qualsevol jove de 16 a 30 anys pot trobar feina gràcies al suport d’un tutor/a en exclussivitat i amb l’aprenentatge que realitzaran en 3 tallers. En aquests tallers es donen les eines necessàries per aconseguir un treball.

  • Taller de competències: els joves en grup aprendran a identificar aquelles competències i aptituds que els fan únics. Quan el jove sap en què és competent pot fer un bon marqueting professional i laboral.
  • Taller de les emocions: l’autoconeixement forma part imprescindible de la persona, especialmente quan has de poder destacar aquells aspectes alhora d’enfrontar una entrevista de feina, i quan has de demostrar al dia a dia en el treball qui és.
  • Taller laboral i de recerca de feina: el jove coneixerà totes les eines necessàries per poder ajustar-se a l’oferta de feina en concret. Treballar de qualsevol cosa no és un objectiu laboral. El jove haurà de determinar de què pot treballar, què vol fer, amb quins recursos formatius i experiencials compta i a partir d'aqui, definir el seu objectiu laboral. El tutor li donarà les eines i ell de forma autónoma farà una recerca real de feina.

El nostre objectiu es aconseguir que el 36% dels joves trobi una feina!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Programa 'FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2017'  
  Ajuts a la contractació ...  
 
 
  Programa: TREBALL ALS BARRIS 2017  
  En marxa el projecte “TREBALL ALS BARRIS 2017”. Enguany amb novetats ...  
 
 
  AJUTS A LES EMPRESES PER A LA CONTRACTACIO LABORAL - 30 PLUS  
  Les empreses que contractin persones de Badalona en situació d’atur i majors de 30 anys podran acollir-se a una subvenció de fins a 6363 €. ...  
   
 
AVÍS LEGAL