IMPO > Notícies > PROGRAMA INTEGRALS PER A JOVES
    « Tornar al llistat  
    PROGRAMA INTEGRALS PER A JOVES  
 
    FORMACIÓ | 28-04-2017
   
    Es realitzan 3 tallers amb el suport d'un tutor/a, on es proporcionen les eines necessàries per aconseguir un treball.
 

Des de maig’17 fins al desembre’17 els joves de 16 a 30 anys tenen una opció clara per trobar una feina. Aquesta oportunitat la podran aprofitar 32 joves de Badalona i rodalies.

En el programa INTEGRALS, qualsevol jove de 16 a 30 anys pot trobar feina gràcies al suport d’un tutor/a en exclussivitat i amb l’aprenentatge que realitzaran en 3 tallers. En aquests tallers es donen les eines necessàries per aconseguir un treball.

  • Taller de competències: els joves en grup aprendran a identificar aquelles competències i aptituds que els fan únics. Quan el jove sap en què és competent pot fer un bon marqueting professional i laboral.
  • Taller de les emocions: l’autoconeixement forma part imprescindible de la persona, especialmente quan has de poder destacar aquells aspectes alhora d’enfrontar una entrevista de feina, i quan has de demostrar al dia a dia en el treball qui és.
  • Taller laboral i de recerca de feina: el jove coneixerà totes les eines necessàries per poder ajustar-se a l’oferta de feina en concret. Treballar de qualsevol cosa no és un objectiu laboral. El jove haurà de determinar de què pot treballar, què vol fer, amb quins recursos formatius i experiencials compta i a partir d'aqui, definir el seu objectiu laboral. El tutor li donarà les eines i ell de forma autónoma farà una recerca real de feina.

El nostre objectiu es aconseguir que el 36% dels joves trobi una feina!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Mobile World Congress 2018  
  Rècord de presencia d’empreses catalanes a l’edició d’enguany ...  
 
 
  EMPRENDRE: 6 PUNTS CLAU  
  Recomanacions a l'hora de posar en marxa la teva idea de negoci. ...  
 
 
  Badalona Conviu. Pla d’ocupació 2018  
  Del 19 a 28 de febrer, s'obre el procés d’inscripció per participar al Pla d’ocupació “Badalona Conviu” amb finançament municipal. ...  
 
 
  ENFEINA'T 2017 | Publicació de relació de persones  
  Publicació de la relació de persones seleccionades per al programa ENFEINA’T 2017 ...  
   
 
AVÍS LEGAL