IMPO > Notícies > JORNADA IMPULSEM L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA A BADALONA
    « Tornar al llistat  
    JORNADA IMPULSEM L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA A BADALONA  
 
    EMPRÈN | 28-04-2017
   
    Presentació del mapa i l’anàlisi que s’ha fet de l'economia social i solidària al territori, i mostra d'experiències d’altres països.
 

El passat 26 d’Abril l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) va celebrar al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) la Jornada Impulsem l’Economia Social i Solidària a Badalona. La finalitat d’aquesta jornada ha estat, per una banda, presentar el mapa i l’anàlisi que s’ha fet de l´economia social i solidària al territori i per l’altre, mostrar experiències d’altres països com és el cas del Fondo Raúl Séndic d’Uruguay. També es va destinar un espai per mostrar recursos en l’àmbit de l’emprenedoria social així com el creixement i consolidació d’entitats i empreses del sector.

La Jornada ha aplegat representants d´entitats i empreses del sector i emprenedors socials. El segon Tinent d’Alcaldia i Regidor de Badalona Sostenible i Solidària, l’Àlex Mañas i el gerent de l’entitat municipal, en Faustino Marín,  van obrir una jornada que volia mostrar l’aposta per l´economia social i solidària des de l’administració local badalonina i van destacar el paper que juguen  en l´economia del territori aquest sector.

Després de la presentació de les conclusions de l’estudi a càrrec de Josep Fernández, coordinador de la Unitat de Foment Empresarial i Anna Perea, tècnica de la mateixa unitat, els assistents van tenir la oportunitat de conèixer l’experiència del Fondo Raúl Sèndic d’Uruguay de la mà de Guillermo Topolanski. En el marc de la Jornada també es van presentar diversos recursos disponibles per al teixit socioempresarial i pels emprenedors socials com la Federació de Cooperatives i la Fundació Seira, Coop 57, l’Ateneu Barcelonès Nord, la XES Barcelonès Nord, Verkami i també la eina de SinergiaCRM per a entitats sense afany de lucre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L'IMPO TANCAT PER VACANCES  
  Del 7 al 18 d'agost, ambos inclosos. ...  
 
 
  NOVA FORMACIÓ PER MILLORAR LA GESTIÓ A LES COOPERATIVES  
  Et donem les competències i habilitats essencials en emprenedoria cooperativa i emprenedoria col·lectiva. Lloc: IMPO Can Boscà ...  
 
 
  BUTLLETÍ 33: EMPRÈN A BADALONA EMPRENEDORA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
 
 
  BUTLLETÍ 33: EMPRÈN A BADALONA CREATIVA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
   
 
AVÍS LEGAL