IMPO > Notícies > SOM SUFICIENTMENT AGRAÏTS?
    « Tornar al llistat  
    SOM SUFICIENTMENT AGRAÏTS?  
 
    ORIENTA'T | 04-05-2017
   
    Donar les gràcies durant el procés de selecció.
 

Donem les gràcies suficients vegades a la vida? Som agraïts amb la gent que inverteix temps en nosaltres? Els altres són agraïts amb tu?

A la vida en general és molt important ser agraïts, i verbalitzar i fer visible aquest agraïment cap a la resta. En un entorn de recerca de feina, aquest aspecte té rellevant importància, en el sentit que ens ajuda a reforçar  la nostra candidatura durant un procés de selecció.

En el moment que ens truquen per fer una entrevista, posen en marxa certs mecanismes per tal de realitzar-la amb el major èxit possible,i  amb la finalitat de ser la persona seleccionada.

No obstant, a vegades, una vegada finalitzada la mateixa, pensem que ja està conclosa la nostra actuació. Realment, què més podem fer una vegada sortim de la entrevista i marxem cap a casa?

A banda d’apuntar les preguntes que ens han realitzat per tal de treballar-les, podem enviar un mail d’agraïment a la persona que ens ha entrevistat.

Per poder fer-ho, primer hem de tenir les dades de contacte, així que demana la targeta de presentació una vegada finalitzi la entrevista. D’aquesta manera, no només obtenim les dades per contactar, si no que, mostrem interès per la vacant a la qual ens presentem com a candidats o candidates.

No cal fer el mail el mateix dia de la entrevista, podem esperar al dia següent, i escriure un correu, d’unes tres o quatre línies on, per una banda, agrairem el temps que ens han dedicat a la nostra entrevista, i , per altra, intentarem evidenciar el nostre interès per la vacant, així com ressaltar o reforçar algun aspecte del teu perfil professional que pugui ser interessant per aquella vacant.

No es tracta de ser “pesat” ni massa insistent, sinó de reforçar la teva candidatura!

Inclou, doncs, aquestes senzilles pautes en el teu procés de recerca de feina i segurament els teus resultats poden ser més satisfactoris. Encara que finalment, no hagis aconseguit la feina, hauràs causat una molt bona impressió a l’empresa i als seleccionadors i mai se sap quan pot presentar-se altra oportunitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  L'IMPO TANCAT PER VACANCES  
  Del 7 al 18 d'agost, ambos inclosos. ...  
 
 
  NOVA FORMACIÓ PER MILLORAR LA GESTIÓ A LES COOPERATIVES  
  Et donem les competències i habilitats essencials en emprenedoria cooperativa i emprenedoria col·lectiva. Lloc: IMPO Can Boscà ...  
 
 
  BUTLLETÍ 33: EMPRÈN A BADALONA EMPRENEDORA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
 
 
  BUTLLETÍ 33: EMPRÈN A BADALONA CREATIVA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
   
 
AVÍS LEGAL