IMPO > Notícies > QUÈ OPINEN I VALOREN ELS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ESPAIS DE RECERCA DE FEINA?
    « Tornar al llistat  
    QUÈ OPINEN I VALOREN ELS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ESPAIS DE RECERCA DE FEINA?  
 
    ORIENTA'T | 19-05-2017
   
    Hem recollit algunes opinions de les persones que han participat en el programa.
 

Cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i desenvolupat per l’ Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona, l’Espai de Recerca de Feina ja porta més d’un mes en marxa. Aquest projecte enguany finalitza a l’octubre de 2017.

Els participants que fins ara s’han beneficiat d’aquest servei valoren molt positivament la seva estada. Però deixem que siguin ells i elles mateixos qui parlin del mateix:

“Valoro el servei excel·lentment per part del personal tècnic, i les sessions han sigut molt amenes”

“Me ha sido de mucha ayuda. Llevo tiempo realizando actividades similares y ésta me ha resultado muy práctica y de ayuda directa tanto a mis necesiades com a la ampliación de conocimientos relacionados con la materia. Mi valoración es muy positiva tanto en lo arriba indicado como en el trato humano de formadores y compañeros”

“Ha sido una buena experiencia para ponerme al día de las necesidades de las empresas. Es una lástima que sea tan corto”

Recordem que la metodologia es basa en sistematitzar i augmentar les candidatures i contactes realitzats amb les empreses; junt amb l’assessorament, supervisió i control dels tècnics d’ocupació experts que realitzen el programa. Es requereix màxim compromís i implicació vers la recerca de feina. Per a participar, has de seguir totes les sessions que marca el programa (8 sessions), estar motivat i predisposat per buscar feina, tenir un o varis objectius professionals definits, i coneixements i habilitats en les eines informàtiques ja que es treballa amb ordinadors portàtils.

Poden gaudir d’aquest projecte persones que es trobin en situació d’atur. Si us interessa, cal que us adreceu a la vostra Oficina de Treball (OTG) on sereu informats pel personal orientador a fi de valorar la participació en el programa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics  
  Aprofita els nous tallers per definir la teva recerca de feina. Cursos intensius i tallers pràctics que t’ajuden a trobar feina. ...  
 
 
  Programa 'FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2017'  
  Ajuts a la contractació ...  
   
 
AVÍS LEGAL