IMPO > Notícies > QUÈ OPINEN I VALOREN ELS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ESPAIS DE RECERCA DE FEINA?
    « Tornar al llistat  
    QUÈ OPINEN I VALOREN ELS PARTICIPANTS DEL PROGRAMA ESPAIS DE RECERCA DE FEINA?  
 
    ORIENTA'T | 19-05-2017
   
    Hem recollit algunes opinions de les persones que han participat en el programa.
 

Cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i desenvolupat per l’ Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona, l’Espai de Recerca de Feina ja porta més d’un mes en marxa. Aquest projecte enguany finalitza a l’octubre de 2017.

Els participants que fins ara s’han beneficiat d’aquest servei valoren molt positivament la seva estada. Però deixem que siguin ells i elles mateixos qui parlin del mateix:

“Valoro el servei excel·lentment per part del personal tècnic, i les sessions han sigut molt amenes”

“Me ha sido de mucha ayuda. Llevo tiempo realizando actividades similares y ésta me ha resultado muy práctica y de ayuda directa tanto a mis necesiades com a la ampliación de conocimientos relacionados con la materia. Mi valoración es muy positiva tanto en lo arriba indicado como en el trato humano de formadores y compañeros”

“Ha sido una buena experiencia para ponerme al día de las necesidades de las empresas. Es una lástima que sea tan corto”

Recordem que la metodologia es basa en sistematitzar i augmentar les candidatures i contactes realitzats amb les empreses; junt amb l’assessorament, supervisió i control dels tècnics d’ocupació experts que realitzen el programa. Es requereix màxim compromís i implicació vers la recerca de feina. Per a participar, has de seguir totes les sessions que marca el programa (8 sessions), estar motivat i predisposat per buscar feina, tenir un o varis objectius professionals definits, i coneixements i habilitats en les eines informàtiques ja que es treballa amb ordinadors portàtils.

Poden gaudir d’aquest projecte persones que es trobin en situació d’atur. Si us interessa, cal que us adreceu a la vostra Oficina de Treball (OTG) on sereu informats pel personal orientador a fi de valorar la participació en el programa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  ENCARA NO SAPS QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?  
  El programa de Garantia Juvenil, dirigit a joves entre 16 i 29 anys, per reduir l’atur juvenil i poder incrementar la formació i experiència professi ...  
 
 
  VI FIRA D´ECONOMIA SOLIDÀRIA DE CATALUNYA  
  Del 20 al 22 d´octubre tindrà lloc la FESC d´enguany al recinte de Fabra i Coats de Barcelona ...  
 
 
  Redactar un mail per fer autocandidatura. Com ho faig !  
  Et presentem a continuació una sèrie de consells per tal de millorar la redacció dels teus correus electrònics a la hora de fer autocandidatura ...  
 
 
  CASA D’OFICIS TREBALL ALS BARRIS PLA DE TREBALL ALUMNES TREBALLADORS  
  Els alumnes treballadors de la Casa d’Oficis de Treball als Barris estan realitzant el Pla de Treball després d’haver superat la primera fase de forma ...  
   
 
AVÍS LEGAL