IMPO > Notícies > ENTREVISTA A "EDADES"
    « Tornar al llistat  
    ENTREVISTA A "EDADES"  
 
    EMPRÈN | 23-05-2017
   
    No només cuidem a la gent gran, cuidem i atenem totes les edats.
 

Després de diversos anys treballant en el sector socio-sanitari realitzant assistència domiciliaria a persones grans i dependents, Adrià Gordillo va decidir aprofitar la seva experiència i les oportunitats de negoci que ofereix aquest sector, per obrir la seva pròpia empresa d’assistència domiciliaria a Badalona.

 

En què consisteix el teu negoci?

El meu negoci consisteix en una empresa de serveis socials a domicili. En els quals donem servei de: 

- Suport a domicili (higiene personal, visites al metge, farmàcia, companyia dia i nit, suport a la mobilitat, etc),

- Serveis assistencials (cura de gent gran, cura de nens, neteja personal i diari, companyia, ajuda i afecte, etc)

- Asistencia hospitalària (vetlladores dia i nit, servei per hores i torns, etc)

- Botiga d'ajudes tècniques (cadires de rodes, llits articulats, caminadors, etc.)

Els nostres serveis serien la selecció de personal, i tota la documentació que aquest servei necessita (contractes, altes / baixes a la seguretat social, nòmines, etc.), així com l'assessorament i seguiment del servei.

Tot el personal ha de complir uns requisits mínims per poder treballar amb nosaltres, concretament en formació, experiència i referencies per poder contrastar el seu treball realitzat fins el moment.

Des que la llei de la dependència va ser activada, la gent cada vegada veu més el servei d’assistència personal en el domicili com una cosa positiva. Una altra part del treball és educar la gent perquè vegi això com una alternativa millor que l'ingrés a una residència. Perquè on estarà millor una persona que en el seu entorn familiar?

 

Quines han estat les motivacions principals per decidir crear la teva pròpia empresa?

Jo abans era cuidador, és a dir, estava al peu de l'atenció a persones dependents. M'he format i he treballat amb persones amb discapacitat intel·lectual, psíquica i física. No trobo una feina que t'ompli més de saber que estàs ajudant a algú.

Però, no tenia una feina fixa per tant em vaig decidir a crear la meva pròpia empresa en el sector que més m’omplia. Vaig estar mirant franquícies del sector i al final em vaig decidir per Edades Servicios Sociales. I crec que vaig triar bé, perquè el tracte que et donen des d'un principi i la sensació que si tens algun problema pel camí tens algú recolzant-te sempre.

 

Ara que ja has arrencat el negoci, quins són els teus pròxims passos?

Continuar fent publicitat y difusió per que la gent em conegui, sàpiga que estem aquí a Badalona i que si necessiten qualsevol servei que no dubtin en contactar-nos sense compromís.

 

Quines són les necessitats que una persona gran i dependent pot cobrir amb els vostres serveis?

Qualsevol necessitat pot ser coberta amb els nostres serveis. La persona encarregada del suport de l’usuari no només té cura de la persona, sinó també del seu entorn. (neteja de la llar, cuinar, higiene, vestir, acompanyament al lavabo, administració de medicaments, acompanyament al metge, etc.)

 

I per acabar, per a tots els lectors que estan llegint aquesta entrevista, quins consells els hi donaries a totes les persones que disposen de poc temps i que tenen un familiar que degut a la seva edat avançada, cada cop requereix de més atenció personalitzada?

Doncs que ens truquin al 93 394 96 90 o es passin per l'oficina sense cap compromís, Carrer d’Alfons XII, 306 (local), 08912 i els resoldrem qualsevol dubte que tinguin. Obrim de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h.  I no només cuidem a la gent gran, del nostre nom ve "EDADES" cuidem i atenem totes les edats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Programa 'FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2017'  
  Ajuts a la contractació ...  
 
 
  Programa: TREBALL ALS BARRIS 2017  
  En marxa el projecte “TREBALL ALS BARRIS 2017”. Enguany amb novetats ...  
 
 
  AJUTS A LES EMPRESES PER A LA CONTRACTACIO LABORAL - 30 PLUS  
  Les empreses que contractin persones de Badalona en situació d’atur i majors de 30 anys podran acollir-se a una subvenció de fins a 6363 €. ...  
   
 
AVÍS LEGAL