IMPO > Notícies > BIZBARCELONA, LA GRAN CITA PER A PIMES I EMPRENEDORS
    « Tornar al llistat  
    BIZBARCELONA, LA GRAN CITA PER A PIMES I EMPRENEDORS  
 
    EMPRÈN | 24-05-2017
   
    Els tècnics de la Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO participaran en l’espai d’assessorament i orientació responent a emprenedors i empreses.
 

La societat està canviant i amb ella el món dels negocis i les empreses. Amb el lema "Transforma't", la setena edició de Bizbarcelona, que tindrà lloc al recinte de la Fira de Montjuïc, estarà centrada en la transformació digital, una proposta pensada per ajudar els emprenedors a transformar el seu negoci i donar resposta a les necessitats davant els canvis socials i tecnològics als quals s’afronten dia rere dia.

La gran cita per a pimes i emprenedors concentrarà durant els propers 31 de maig i 1 de juny tot el coneixement, assessorament i solucions reals per a dinamitzar el teixit productiu i impulsar els nous projectes. L'objectiu és que els assistents trobin inspiració, informació, consell, coneixement, contactes i solucions per crear, transformar i adaptar els seus negocis als nous temps. Els tècnics de la Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO participaran en l’espai d’assessorament i orientació empresarial.

Enguany, el saló vertebrarà els seus continguts en quatre àrees: Noves tendències; Serveis empresarials i per a l'economia social; Eines per a la digitalització i Bizfranquicias.

Noves tendències En aquest espai, destacats experts analitzaran sota el format de conferències dinàmiques i especialitzades tot allò que les innovacions tecnològiques, socials, empresarials i econòmiques més recents portaran als negocis.

Serveis empresarials i per a l’economia social  La creació i el creixement empresarial, l’economia social i el networking lideraran aquest espai, que també comptarà amb una zona Job&Talent i amb el  Mercat de Finançament. Els emprenedors i les pimes trobaran assessorament i serveis per a la creació i el creixement dels seus negocis.

Eines per a la digitalització Emprenedors i pimes trobaran en aquest espai les eines necessaries per afrontar amb èxit la transformació digital. S’analitzaran les noves estratègies en logística, Big Data & loT, màrqueting digital i xarxes socials, mobile i els canvis en l’experiència client/ col·laborador.

BizFranquicies BizBarcelona completa la seva oferta amb BIZFranquicies, un espai on empreses reconegudes exposaran el seu model de negoci a franquiciats o inversors potencials per oferir oportunitats de creixement a Catalunya.

BizBarcelona inclou, entre d'altres propostes, prop de 200 conferències, 70 punts d'assessorament a càrrec d'experts, més de 40 trobades de networking, un mercat de finançament, una àrea per exportar o un espai per presentar talent, a més de la zona d'estands amb els productes i serveis d'uns 70 expositors. Consulta el programa http://www.bizbarcelona.com/ca/programa

Participa en aquest esdeveniment de forma gratuïta amb les entrades que l’IMPO posa a la teva disposició. Truca al 93 460 52 00 o envia’ns un correu a sae@impo.cat i t’informarem.

 

Fira Barcelona

Recinte Montjuïc. Avda. Reina Maria Cristina s/n

www.bizbarcelona.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  ACREDITA’T  
  Preinscripció oberta d’un nou procés d’Avaluació i acreditació de competències professionals del 23 d’octubre al 15 de desembre de 2017 ...  
 
 
  ENCARA NO SAPS QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?  
  El programa de Garantia Juvenil, dirigit a joves entre 16 i 29 anys, per reduir l’atur juvenil i poder incrementar la formació i experiència professi ...  
 
 
  BUTLLETÍ 36: EMPRÈN A BADALONA CREATIVA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
 
 
  L´IMPO en el III Fòrum de les Arts Escèniques aplicades a l’educació.  
  El passat 18 de novembre, l’IMPO puja als escenaris per explicar el projecte Èpica i Singular. ...  
   
 
AVÍS LEGAL