IMPO > Notícies > ÈPICA I SINGULAR FINALITZA AQUEST MES DE JULIOL
    « Tornar al llistat  
    ÈPICA I SINGULAR FINALITZA AQUEST MES DE JULIOL  
 
    IMPO | 26-07-2017
   
    Èpica & Singular, un projecte d’ocupació per a Joves, inicia la seva fase d’inserció laboral
  http://epicalab.com/workshops/epica-i-singular/
 

Dijous 20 de Juliol va tenir lloc, a les instal·lacions que la Fundació Laboral de la Construcció (FLC) te a Badalona, l’acte de cloenda del programa Èpica & Singular , una experiència d’ocupació amb joves mitjançant les arts escèniques  en la que han col·laborat l’ Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), La Fura dels Baus i la esmentada Fundació Laboral de la Construcció (FLC), amb la subvenció i el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dins dels programes inclosos en la  Garantia Juvenil.

Els joves participants s’han dividit en dos grups per realitzar una formació especialitzadora que, a la pràctica, ha estat molt valuosa tant per la construcció de l’espectacle final del projecte,  que es el que van veure i  gaudir el dijous els  més de 300 assistents a l’acte, com per formar-se tècnicament per poder treballar en ocupacions vinculades a la formació realitzada.

Treballs verticals i d’alçada: Impartit per la FLC i on els alumnes han adquirit habilitats tècniques vinculades a la construcció i a treballs especials que requereixen muntatges d’estructures, bastides i plataformes. Els joves han complementat la formació amb un curs de carretons elevadors i operador de plataformes elevades.  Els joves poden treballar per empreses de qualsevol sector d’activitat que requereixi d’aquesta formació per desenvolupar el seu servei, així com al sector Logistic i d’emmagatzematge.

Audiovisuals: Els alumnes han adquirit coneixements i desenvolupat habilitats per fer treballs amb diferents llenguatge audiovisuals, que poden ser d’aplicació en diferents sectors d’activitat, com les arts escèniques, la creació de continguts per APPS i webs  o la publicitat, entre d’altres.

Tots aquests aprenentatges s’han integrat per la creació d’un espectacles que els propis joves han desenvolupat amb la direcció i el suport de tècnics en orientació laboral de l’IMPO, formadors de la FLC i conduits per professionals de les arts escèniques col·laboradors de La Fura dels Baus.

Ara es el moment que els joves trobin l’oportunitat de demostrar que el bagatge d’habilitats, experiències i coneixements adquirits al llarg del projecte Èpica & Singular són també un valor per aportar a les empreses.

Des de l’IMPO convidem  a les empreses, que necessitin cobrir un lloc de treball d’aquestes característiques, a col·laborar en un projecte d’inserció laboral que fa Badalona una mica més Singular.

https://www.facebook.com/epicalab 

Les empreses interessades poden contactar amb:

Carles Plaja / Carme Bofarull

934605200/934604608

cplaja@impo.cat

cbofarull@impo.cat

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Prepara’t per a l’acció!!! Nova programació de tallers monogràfics  
  Aprofita els nous tallers per definir la teva recerca de feina. Cursos intensius i tallers pràctics que t’ajuden a trobar feina. ...  
 
 
  Programa 'FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2017'  
  Ajuts a la contractació ...  
   
 
AVÍS LEGAL