IMPO > Notícies > ÈPICA I SINGULAR FINALITZA AQUEST MES DE JULIOL
    « Tornar al llistat  
    ÈPICA I SINGULAR FINALITZA AQUEST MES DE JULIOL  
 
    IMPO | 26-07-2017
   
    Èpica & Singular, un projecte d’ocupació per a Joves, inicia la seva fase d’inserció laboral
  http://epicalab.com/workshops/epica-i-singular/
 

Dijous 20 de Juliol va tenir lloc, a les instal·lacions que la Fundació Laboral de la Construcció (FLC) te a Badalona, l’acte de cloenda del programa Èpica & Singular , una experiència d’ocupació amb joves mitjançant les arts escèniques  en la que han col·laborat l’ Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), La Fura dels Baus i la esmentada Fundació Laboral de la Construcció (FLC), amb la subvenció i el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dins dels programes inclosos en la  Garantia Juvenil.

Els joves participants s’han dividit en dos grups per realitzar una formació especialitzadora que, a la pràctica, ha estat molt valuosa tant per la construcció de l’espectacle final del projecte,  que es el que van veure i  gaudir el dijous els  més de 300 assistents a l’acte, com per formar-se tècnicament per poder treballar en ocupacions vinculades a la formació realitzada.

Treballs verticals i d’alçada: Impartit per la FLC i on els alumnes han adquirit habilitats tècniques vinculades a la construcció i a treballs especials que requereixen muntatges d’estructures, bastides i plataformes. Els joves han complementat la formació amb un curs de carretons elevadors i operador de plataformes elevades.  Els joves poden treballar per empreses de qualsevol sector d’activitat que requereixi d’aquesta formació per desenvolupar el seu servei, així com al sector Logistic i d’emmagatzematge.

Audiovisuals: Els alumnes han adquirit coneixements i desenvolupat habilitats per fer treballs amb diferents llenguatge audiovisuals, que poden ser d’aplicació en diferents sectors d’activitat, com les arts escèniques, la creació de continguts per APPS i webs  o la publicitat, entre d’altres.

Tots aquests aprenentatges s’han integrat per la creació d’un espectacles que els propis joves han desenvolupat amb la direcció i el suport de tècnics en orientació laboral de l’IMPO, formadors de la FLC i conduits per professionals de les arts escèniques col·laboradors de La Fura dels Baus.

Ara es el moment que els joves trobin l’oportunitat de demostrar que el bagatge d’habilitats, experiències i coneixements adquirits al llarg del projecte Èpica & Singular són també un valor per aportar a les empreses.

Des de l’IMPO convidem  a les empreses, que necessitin cobrir un lloc de treball d’aquestes característiques, a col·laborar en un projecte d’inserció laboral que fa Badalona una mica més Singular.

https://www.facebook.com/epicalab 

Les empreses interessades poden contactar amb:

Carles Plaja / Carme Bofarull

934605200/934604608

cplaja@impo.cat

cbofarull@impo.cat

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  INICI PROGRAMA DE TREBALL I FORMACIÓ – TRFO 2017  
  L'IMPO obre el procés d'inscripció que va del 13 al 22 de desembre de 2017 ...  
 
 
  IMPOlsem al Joves 2018  
  S’inicia el procés d’inscripció per participar al programa de contractació laboral IMPOlsem els Joves ...  
 
 
  CURSOS DE SOLDADURA ... UNA OPORTUNITAT LABORAL!  
  Al gener, iniciem el primer curs de Soldadura. ...  
 
 
  Buscar feina correctament és molt important per trobar-la aviat.  
  A finals de desembre està previst que s’iniciïn de nou les accions formatives i els itineraris d’orientació per a la recerca de feina del programa Tr ...  
   
 
AVÍS LEGAL