IMPO > Notícies > UN NOU CAS D’ÈXIT DE REEMPRESA
    « Tornar al llistat  
    UN NOU CAS D’ÈXIT DE REEMPRESA  
 
    EMPRÈN | 28-07-2017
   
    Recentment s’ha concretat una cessió d’un celler de vins i olis
 

L’IMPO ofereix assessorament gratuït per a totes aquelles persones que estan pensant a traspassar el seu negoci o en adquirir-ne un que estigui en funcionament

La cultura de l’emprenedoria ha arrelat amb força en la nostra societat al llarg dels últims anys com a alternativa a l’ocupació per compte d’altri. La persistència de la crisi econòmica i d’ocupació és un dels motius que l’ha rellançat com una possible sortida i com a factor de creixement empresarial.

La Unitat de Foment Empresarial de l’IMPO ha acompanyat molts d’aquests emprenedors durant tot el procés de constitució dels seus negocis, des de la confecció del pla d’empresa per avaluar-ne la viabilitat, fins a la fase de posada en marxa, fomentant la generació de projectes de qualitat que han tingut un gran impacte sobre el teixit empresarial de la nostra ciutat.

Però aquest no és l’únic model d’emprenedoria. Com podem accedir a un negoci viable i que cerca un relleu en la seva propietat? Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya que neix com a alternativa a la creació de negocis des de zero i que té a l’IMPO un punt d’atenció per posar en contacte i assessorar a cedents i reemprenedors.

Cedents com la Nuria Soria, propietària d’un celler de vins i olis a Sant Adrià de Besòs que, a causa de la manca de temps per la seva dedicació a un altre negoci, ha traspassat a Miquel Àngel Torres la propietat del celler.

Guanyar en qualitat de vida va ser el motiu principal de la Nuria per posar-lo a la venda, “actualment, gestiono  dos punts de venda de vins, el de Sant Adrià i un altre a Badalona. El de Badalona està en fase de creixement, el local és més gran i requereix molt de temps de gestió.”

Durant el 2016 l’IMPO va atendre a 11 cedents i a 62 reemprenedors i va aconseguir concretar la transmissió de 8 empreses.

Va ser una amiga la que va recomanar a Miquel Àngel Torres els serveis del Centre de Reempresa de l’IMPO, “ella  també va reemprendre un negoci i va rebre l’assessorament en tot el procés de compra de la seva activitat. Des de l’IMPO m’han ajudat a redactar el pla de Reempresa per obtenir la capitalització de l’atur i el finançament, la redacció del contracte i l’assessorament  jurídic en tot el procés de compra de l’empresa.”

Cedents i reemprenedors valoren molt positivament aquesta iniciativa,”un negoci en funcionament facilita molt la tasca d’iniciar una activitat empresarial, ja que els tràmits de constitució i legalització de l’activitat són  molt feixucs, a part dels  avantatges d’agafar un negoci amb clients”.

Reempresa ha aconseguit des de la seva posada en marxa a Catalunya, el 2011, més de 1.250 casos d’èxit que han suposat una inversió total de prop de 57 milions d’euros, sent el sector del comerç el que ha concentrat més quantitat amb un 35%.

Si voleu informació, tant si teniu un negoci per cedir o en voleu agafar un, podeu concertar una entrevista amb Albert Badia al telèfon 93 460 52 00 o enviar un correu a sae@impo.cat

www.reempresa.org/Actualitat/Testimonials/Casos-d-exit/Una-bona-amiga-que-em-va-recomanar-el-servei-de-Reempresa-de-l-Impo-Badalona

Fotografia amb el responsable de IMPO i Miquel Àngel Torres, nou propietari

Per a més informació podeu consultar: www.reempresa.org

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  INICI PROGRAMA DE TREBALL I FORMACIÓ – TRFO 2017  
  L'IMPO obre el procés d'inscripció que va del 13 al 22 de desembre de 2017 ...  
 
 
  IMPOlsem al Joves 2018  
  S’inicia el procés d’inscripció per participar al programa de contractació laboral IMPOlsem els Joves ...  
 
 
  CURSOS DE SOLDADURA ... UNA OPORTUNITAT LABORAL!  
  Al gener, iniciem el primer curs de Soldadura. ...  
 
 
  Buscar feina correctament és molt important per trobar-la aviat.  
  A finals de desembre està previst que s’iniciïn de nou les accions formatives i els itineraris d’orientació per a la recerca de feina del programa Tr ...  
   
 
AVÍS LEGAL