IMPO > Notícies > L’IMPO VA PARTICIPAR A LA INAUGURACIÓ DEL CURS ESCOLAR 2017-2018
    « Tornar al llistat  
    L’IMPO VA PARTICIPAR A LA INAUGURACIÓ DEL CURS ESCOLAR 2017-2018  
 
    IMPO | 12-09-2017
   
    Explicant els serveis que l’IMPO ofereix als joves i als centres educatius.
 

El passat 6 de setembre es va fer, a l’Institut La Llauna, l’acte d’inauguració del curs escolar 2017-2018, adreçat a la comunitat educativa, al professorat i als equips directius dels centres d’ensenyament de la ciutat, des de les escoles bressol fins als estudis universitaris.

L’acte va comptar amb la participació de Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona; Laia Sabater, 4a tinent d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora i Lluïsa Nicolau, directora dels Serveis Territorials de Barcelona - Comarques del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte es va fer la presentació del Pla de Formació del Professorat, de la Guia d’activitats educatives i de la Guia Arts i Escola 2017-18, i la conferència “Les 10 connexions del canvi educatiu”, a càrrec de Jaume Carbonell, pedagog, periodista i sociòleg.

Aquest acte incloïa la Fira de serveis amb informació dels projectes i activitats educatives, que s’adrecen a l’alumnat i al professorat, que es duen a terme amb la participació de diferents entitats de la ciutat. S’exposaran activitats promogudes i materials realitzats per aquestes entitats. L’IMPO, una d’aquestes entitats, va exposar les accions de formació i ocupació que adreça als joves i els serveis que ofereix als propis centres educatius de Badalona.

 

Imatge de l'estant de l'IMPO

 

Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Icono FacebookIcono twitterIcono LinkedInIcono YouTubeIcono Google PlusIcono EventBrite

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  ACREDITA’T  
  Preinscripció oberta d’un nou procés d’Avaluació i acreditació de competències professionals del 23 d’octubre al 15 de desembre de 2017 ...  
 
 
  ENCARA NO SAPS QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?  
  El programa de Garantia Juvenil, dirigit a joves entre 16 i 29 anys, per reduir l’atur juvenil i poder incrementar la formació i experiència professi ...  
 
 
  BUTLLETÍ 36: EMPRÈN A BADALONA CREATIVA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
 
 
  L´IMPO en el III Fòrum de les Arts Escèniques aplicades a l’educació.  
  El passat 18 de novembre, l’IMPO puja als escenaris per explicar el projecte Èpica i Singular. ...  
   
 
AVÍS LEGAL