IMPO > Notícies > ENCARA NO SAPS QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?
    « Tornar al llistat  
    ENCARA NO SAPS QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?  
 
    ORIENTA’T | 26-09-2017
   
    El programa de Garantia Juvenil, dirigit a joves entre 16 i 29 anys, per reduir l’atur juvenil i poder incrementar la formació i experiència professi
 

El programa de Garantia Juvenil, dirigit a joves entre 16 i 29 anys, és una iniciativa cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu amb la finalitat de reduir l’atur juvenil i poder incrementar la formació i experiència professional dels joves.

Jove, si no estudies ni treballes potser t’interessa conèixer la Garantia Juvenil. És igual quin sigui  el teu nivell formatiu o si tens o no experiència professional, n’hi ha diferents oportunitats per a tu.

A l’ IMPO de Badalona i al Badiu Jove trobaràs a les tècniques impulsores de la Garantia Juvenil que a partir d’una entrevista individual i personalitzada t’orientaran cap a la formació o la inserció laboral. Així doncs, podràs:

  • Millorar la teva formació i/o formar-te d’allò que és del teu interès.

Programes que t’ajuden a adquirir l’ ESO , itineraris a mida per a la inserció laboral, pràctiques en empreses, formació especialitzada, mobilitat internacional...

  • Si el que vols es trobar feina i no saps per on començar ja que no tens experiència professional o necessites suport, iniciarem un petit itinerari on treballaràs  des de aspectes més interns com són les pròpies competències, interessos/motivacions i el currículum, a aspectes més externs com és conèixer el mercat de treball, els canals per a la recerca de feina, com preparar-te una entrevista de selecció,etc.
  • Si tens clara una idea de negoci i vols posar-la en marxa, tindràs suport per poder emprendre.  Pots comptar amb una subvenció econòmica que acaba el 10/10/2017, per més informació.

 

Aprofita’t! n’hi ha un munt de programes i projectes que t’esperen!

Més de 200 joves ja han participat des de finals any passat. Només necessites interès, compromís, ganes de fer i passar a l’acció.

 

Si vols més informació no dubtis en apropar-te a IMPO al nostre centre situat al C/ Nova Cançó, 1 (08915,Badalona) o al Badiu Jove (C/Ausiàs Marc,61 08912 Badalona)  i demana hora amb les nostres impulsores de Garantia Juvenil. T’ hi esperem!

 

Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès LinkedIn d'IMPOaccés a youtube de IMPOaccés a Google   de IMPOaccés a eventbrite

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Nova convocatòria | Programa Acredita’t.  
  Nova convocatòria d'acreditació de competències 2018-2019. ...  
 
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  IMPO aconsegueix el certificat ISO 9001  
  Què és el certificat ISO 9001:2015? Per quin motiu IMPO obté aquesta certificació? ...  
   
 
AVÍS LEGAL