IMPO > Notícies > APP’s PER TROBAR FEINA
    « Tornar al llistat  
    APP’s PER TROBAR FEINA  
 
    ORIENTA’T | 28-09-2017
   
    Avui en dia, qui no disposa de smartphone? Gairebé tothom té aquest dispositiu i si l’utilitzem per comprovar les nostres xarxes socials, per què no l
 

Incorporem doncs i, reconeixem, les noves tecnologies com a una eina essencial a l’hora de buscar feina. Tant per fer un seguiment de les possibles candidatures com per a buscar treball de forma activa, els mòbils o les tabletes són recursos extres per fer d’aquesta recerca un procés més accessible i còmode, ja que permeten realitzar aquesta tasca des de qualsevol lloc i a qualsevol moment i, potser, accedir a ofertes que només publiquen en aquests servidors.

Per això, hem fet un recull de les apps gratuïtes que recomanem, per tal de que tothom conegui aquestes eines i fer el camp de recerca més ampli i les possibilitats de trobar feina més elevades.

  • Feina Activa (GooglePlay i AppStore)

En primer lloc,  el portal de feina de la Generalitat de Catalunya. Aquí trobareu les ofertes publicades per el Servei d’Ocupació de Catalunya i podreu apuntar-vos de forma senzilla i ràpida des de qualsevol lloc. 

  • Infojobs (GooglePlay i AppStore)

Tothom coneix aquesta web i la seva app no decep, es fàcil accedir, trobar ofertes i fer la inscripció, també, et permet guardar diversos CV i cartes de presentació en funció de la posició a la que vols aplicar.

  • JobToday (GooglePlay i AppStore)

App que et permet comunicar-te directament amb la persona que ofereix la feina i trobar ofertes segons categoria i ubicació.

  • Empleo (GooglePlay i AppStore)

Es l’aplicació d’Indeed Jobs, un macro cercador d’ofertes de feina. Permet buscar segons paraules clau, nom d’empresa, ubicació, tipus de jornada, de contracte i un llarg etcètera a més d’accedir a ofertes en el estranger.

  • Monster (GooglePlay i AppStore)

Aquesta et permet enviar tant el teu CV com una carta de presentació a les ofertes que t’interessin i a més et permet programar alertes en cas de que aparegui una oferta del teu interès.

 

Aquestes son només algunes d’elles, existeixen moltes més. Pots contactar amb els tècnics d’ocupació del Servei d’Orientació que et poden donar informació i assessorament. Si ets jove, les tècniques impulsores de la Garantia Juvenil et poden orientar i recomanar les més apropiades per a tu, segons el teu perfil, el què busques, les que ja tens, l’ús que fas, etc.

Pots contactar amb elles a:

IMPO Masia Can Boscà c/ Nova Cançó 1, Bufalà  amartin@impo.cat  (Can Boscà)

Badiu Jove c/ Ausias Marc, 61 Pep Ventura   lgonzalez@impo.cat  (Badiu Jove)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  ENCARA NO SAPS QUÈ ÉS LA GARANTIA JUVENIL?  
  El programa de Garantia Juvenil, dirigit a joves entre 16 i 29 anys, per reduir l’atur juvenil i poder incrementar la formació i experiència professi ...  
 
 
  VI FIRA D´ECONOMIA SOLIDÀRIA DE CATALUNYA  
  Del 20 al 22 d´octubre tindrà lloc la FESC d´enguany al recinte de Fabra i Coats de Barcelona ...  
 
 
  Redactar un mail per fer autocandidatura. Com ho faig !  
  Et presentem a continuació una sèrie de consells per tal de millorar la redacció dels teus correus electrònics a la hora de fer autocandidatura ...  
 
 
  CASA D’OFICIS TREBALL ALS BARRIS PLA DE TREBALL ALUMNES TREBALLADORS  
  Els alumnes treballadors de la Casa d’Oficis de Treball als Barris estan realitzant el Pla de Treball després d’haver superat la primera fase de forma ...  
   
 
AVÍS LEGAL