IMPO > Notícies > AJUTS A LES EMPRESES PER A LA CONTRACTACIO LABORAL - 30 PLUS
    « Tornar al llistat  
    AJUTS A LES EMPRESES PER A LA CONTRACTACIO LABORAL - 30 PLUS  
 
    IMPO | 06-11-2017
   
    Les empreses que contractin persones de Badalona en situació d’atur i majors de 30 anys podran acollir-se a una subvenció de fins a 6363 €.
 

L’IMPO, amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), inicia una nova edició del programa 30 PLUS, que té per objectiu la inserció laboral en empreses de persones de Badalona en situació d’atur i de mes de 30 anys, preferentment de 30 a 45 anys.

 

  • Selecció de candidatures

El servei de Borsa de treball i intermediació laboral de l’IMPO, en col·laboració amb l’empresa, definiran les funcions a desenvolupar al lloc de treball i el perfil competencial mes adient que hauran de tenir les persones  candidates a cobrir la demanda.

IMPO derivarà a l’empresa, prèvia validació de l’ajust de perfil de les candidatures, aquelles persones que consideri mes adients per tal que l’empresa els incorpori al procés de selecció. L’empresa, així mateix,  podrà  incorporar al procés selectiu aquelles candidatures que hagi seleccionat per altres vies complementaries a les que li ofereix l’IMPO.

 

  • Formació vinculada al lloc de treball

La persona seleccionada i contractada per l’empresa realitzarà un curs de formació vinculada al lloc de treball, simultàniament al desenvolupament del contracte, i que te per finalitat millorar les prestacions professionals per desenvolupar les tasques proposades. L’especialitat formativa s’acordarà entre l’empresa, la persona seleccionada i el tutor orientador de l’IMPO i tindrà una durada entre 60 i 150h.

 

  • Ajuts a la contractació

L’empresa podrà sol·licitar una subvenció a la contractació vinculada al sou mínim interprofessional (SMI) de 707,70€, en cas de contractes a jornada complerta (40h) i la part proporcional a les hores contractades, en el cas de contractes de jornada parcial. La subvenció es compatible amb modalitats de contracte que bonifiquen la seguretat social. Els contractes s’hauran de formalitzar per 6 ó 9 mesos de durada.

 

Termini que l’empresa pot iniciar la contractació en el marc de la subvenció del 30 PLUS

15 Novembre 2017 - 1 d'agost de 2018

 

Per a més informació

934605200

Carles Plaja - cplaja@impo.cat / Ana Díez - adiez@impo.cat

 

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  La Matinal de la Reempresa aplega a més de 100 empresaris i emprenedors a Badalona  
  El 15 de novembre el BCIN ha acollit la VI Matinal de Reempresa ...  
 
 
  Jornada sobre Economia Circular  
  Presentació del projecte “Eix Besòs Circular” ...  
   
 
AVÍS LEGAL