IMPO > Notícies > ACTIV@ +30 – Programa Integral majors de 30 anys persones desocupades de llarga durada
    « Tornar al llistat  
    ACTIV@ +30 – Programa Integral majors de 30 anys persones desocupades de llarga durada  
 
    ORIENTA'T | 04-12-2017
   
    Programa Integral Majors de 30 anys per a persones desocupades
 

 

L'IMPO està desenvolupant el programa "Integral Majors de 30 anys" per a persones desocupades, en situació d’atur de llarga durada, programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

En el marc d’aquest projecte, que està en funcionament des del passat mes de setembre, s’han iniciat un conjunt de col·laboracions amb agents del territori de Badalona que inclouen associacions, entitats, fundacions i empreses de treball temporal, entre d’altres.

Algunes de les accions realitzades des del mes de novembre han estat la visita i presentació dels serveis de l’empresa RANDSTAD, una de les empreses de recursos humans més gran del món i la més recomanada, segons la consultora independent GPWT Institute.

També ens ha visitat l’empresa ILUNION, del grup empresarial de la ONCE, dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat, empresa de més de 33.000 treballadors dels quals gairebé el 40% són persones amb discapacitat.

També s’està col·laborant amb BSA (Badalona Serveis Assistencials) tot duent a terme xerrades formatives sobre la importància de la salut física i psíquica en situacions que generen alt nivell d’estrès com és l’atur de llarga durada.

En el moment actual, s’estan també realitzant altres col·laboracions amb entitats diverses per tal de dotar d’estratègies, eines i recursos de creiexement personal, autoconfiança i motivació per als participants del projecte. És essencial identificar i treballar la seguretat en un mateix-a, l’autoestima, les fortaleses i els valors, la iniciativa, la perseverança, l’orientació a l’objectiu, el compromís, l’autonomia, la capacitat d’anàlisi i de presa de decisions en el propi procés de recerca activa de feina.  Estem doncs, treballant per identificar, rescatar i potenciar les competències de cada persona.

En breu s’intensificarà les accions a dur a terme en la fase d’inserció laboral de les persones participans, si bé ja se'n va introduir en l’inici del projecte ja que són persones en situació d’atur perllongat que tenen necessitat immediata d’ocupació.

 

Imatge Logo SOC, Generalitat i Ministeri


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Programa 'FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2017'  
  Ajuts a la contractació ...  
 
 
  Programa: TREBALL ALS BARRIS 2017  
  En marxa el projecte “TREBALL ALS BARRIS 2017”. Enguany amb novetats ...  
 
 
  AJUTS A LES EMPRESES PER A LA CONTRACTACIO LABORAL - 30 PLUS  
  Les empreses que contractin persones de Badalona en situació d’atur i majors de 30 anys podran acollir-se a una subvenció de fins a 6363 €. ...  
   
 
AVÍS LEGAL