IMPO > Notícies > ACTIV@ +30 – Programa Integral majors de 30 anys persones desocupades de llarga durada
    « Tornar al llistat  
    ACTIV@ +30 – Programa Integral majors de 30 anys persones desocupades de llarga durada  
 
    ORIENTA'T | 04-12-2017
   
    Programa Integral Majors de 30 anys per a persones desocupades
 

 

IMPO està desenvolupant el programa Integral Majors de 30 anys per a persones desocupades, en situació d’atur de llarga durada, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

En el marc d’aquest projecte, que està en funcionament des del passat mes de setembre, s’han iniciat un conjunt de col·laboracions amb agents del territori de Badalona que inclouen associacions, entitats, fundacions, empreses de treball temporal,  entre d’altres.

Algunes de les que ja s’han realitzat durant el mes de novembre han estat la visita i presentació dels serveis l’empresa RANDSTAD, una de les empreses de serveis de RRHH més gran del món i la més recomanada del mercat per a treballar, segons la consultora independent GPWT Institute.

També ens ha visitat l’empresa ILUNION, del grup empresarial de la ONCE, dedicada a la inserció laboral de persones amb discapacitat, empresa de més de 33.000 treballadors dels quals quasi bé el 40% són persones amb discapacitat.

També s’està col·laborant amb BSA (Badalona Serveis Assistencials) amb xerrades formatives sobre la importància de la salut física i psíquica en situacions que generen alt nivell d’estrès com és l’atur de llarga durada.

En el moment actual, s’estan també realitzant altres col·laboracions amb entitats diverses per tal de dotar d’estratègies, eines i recursos de creiexement personal, autoconfiança, motivació per als participants del projecte. Es essencial identificar i treballar la seguretat en un mateix-a, l’autoestima, les fortaleses i valors, la iniciativa, la perseverança, l’orientació a l’objectiu, el compromís, l’autonomia, la capacitat d’anàlisi i de presa de decisions del propi procés de recerca activa de feina.  Estem doncs, treballant per identificar, rescatar i potenciar les competències de cada persona.

En breu s’intensificarà la fase d’inserció laboral de les persones, tot i que ja es va iniciar des de l’ inici del projecte ja que són persones en situació d’atur perllongat que tenen necessitat immediata d’ocupació.

 

Imatge Logo SOC, Generalitat i Ministeri


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  INICI PROGRAMA DE TREBALL I FORMACIÓ – TRFO 2017  
  L'IMPO obre el procés d'inscripció que va del 13 al 22 de desembre de 2017 ...  
 
 
  IMPOlsem al Joves 2018  
  S’inicia el procés d’inscripció per participar al programa de contractació laboral IMPOlsem els Joves ...  
 
 
  CURSOS DE SOLDADURA ... UNA OPORTUNITAT LABORAL!  
  Al gener, iniciem el primer curs de Soldadura. ...  
 
 
  Buscar feina correctament és molt important per trobar-la aviat.  
  A finals de desembre està previst que s’iniciïn de nou les accions formatives i els itineraris d’orientació per a la recerca de feina del programa Tr ...  
   
 
AVÍS LEGAL