IMPO > Notícies > INICI PROGRAMA DE TREBALL I FORMACIÓ – TRFO 2017
    « Tornar al llistat  
    INICI PROGRAMA DE TREBALL I FORMACIÓ – TRFO 2017  
 
    IMPO | 04-12-2017
   
    L'IMPO obre el procés d'inscripció que va del 13 al 22 de desembre de 2017
  Descarrega't l'arxiu:
 

 

Del 13 al 22 de desembre de 2017 , l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball I Formació.

Accions Principals:

Experiència laboral:

Contractació laboral a temps complert de 150 persones en situació d’atur, amb la següent classificació:

Línia PANP:

  • 58 treballadors/-res   durant 6 mesos que siguin aturats de llarga durada, no perceptors de prestació per desocupació o subsidi ni de l'ajut del Programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferentment més grans de 45 anys ,.
  • 26 treballadors/-res majors de 55 anys durant 12 mesos; tots ells no perceptors de prestacions i o subsidis per desocupació i aturats de llarga durada*.  Prioritàriament aquelles persones que no tinguin la cotització suficient per a que se'ls reconegui la pensió de jubilació quan arribin a l'edat ordinària de jubilació.

Línia PRMI:

  • 40 treballadors/-res aturats durant 6 mesos  i
  • 10 treballadors/-res aturats majors de 55 anys durant 12 mesos; tots ells beneficiaris de la renda mínima d’inserció.

Línia DONA:

16 treballadores aturades durant 12 mesos. Dones víctimes de violència de gènere (cap límit d’edat, ni prestació d’atur) i/o dones de més de 55 anys amb situació d’atur de molt llarga durada**.

*S' entén per persones en situació d'atur de llarga durada, les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació

**S'entén per dones en situació d'atur de molt llarga durada, les dones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades com a mínim 24 mesos durant els 36 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d'ocupació.

Accions formatives: desenvolupament d’una activitat formativa professionalitzadora, d’una durada aproximada de 80-200 hores, impartida durant el contracte de treball dins de l’horari laboral.

La data d’inici del programa es preveu sigui el 31/01/2018.

Si esteu interessats, heu adreçar-vos entre el  13 al 22 de desembre de 2017 a les Oficines de Treball (OTG) del municipi (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el  document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball.

Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que trobareu penjat a continuació.

Aquest programa està finançat  pel Servei d’Ocupació de Catalunya, Servicio de Empleo Público Estatal i  Fons Social Europeu.

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Programa Treball i Formació  
  Data de publicació de la relació de persones seleccionades per al programa de Treball i Formació – TRFO 2017 ...  
 
 
  Primera Jornada Oportunitats i Reptes en l’Habitatge Inclusiu a Badalona  
  L’IMPO i la Fundación Laboral de la Construcción organitzen la 1ª jornada del Cicle de Conferencies “Construint de nou, Construïm diferent” ...  
 
 
  BUTLLETÍ 38: EMPRÈN A BADALONA CREATIVA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
 
 
  BUTLLETÍ 38: EMPRÈN A BADALONA EMPRENEDORA  
  Posa't al dia amb la nostra newsletter! ...  
   
 
AVÍS LEGAL