IMPO > Notícies > Un nou pla d'acció pel 2018?
    « Tornar al llistat  
    Un nou pla d'acció pel 2018?  
 
    ORIENTA’T | 11-01-2018
   
    Ja hem encetat el nou any, tots i totes ens fem noves propostes. Fer aquest pas implica una voluntat de fer les coses de la millor manera possible.
 

 

En qualsevol àmbit de la vida sempre es pot millorar. En recerca de feina, també hi ha certs aspectes que es poden polir, i, intentar fer de la millor manera possible. Si indicadors tals com: numero de trucades per entrevistes de feina, numero de currículums enviats a empreses, o altes a diferents portals webs no són els esperats, potser és el moment de fer un canvi, i elaborar, o re- definir el teu pla d’acció.

D’aquesta manera, pensar, i sobretot escriure, el teu pla d’acció per aquest nou any pel que fa referència a la recerca de feina és un bon exercici per establir cap a on vols anar, i, sobretot, com ho vols fer.

Fes un repàs exhaustiu del 2017 quant a la teva recerca de feina i detecta aquells aspectes que vols millorar. Dedica el temps que et faci falta, no és perdre el temps, és una inversió.

Et presentem a continuació algunes preguntes que et pots fer a tu mateix/a per tal de tenir clar el teu pla d’acció i fer una reflexió envers:

  • Per a que? Aquesta és la primera pregunta que t’has de fer. Quin és l’objectiu del teu pla d’acció? Que vols aconseguir amb aquests canvis?
  • Com? Busca la manera de fer efectius aquests canvis, i pensa en aquelles petites acciones que et poden donar un canvi en els resultats.
  • Amb qui? Pensa en aquelles persones del teu voltant que te poden fer un cop de mà. Tenir una xarxa de contactes, i, sobretot, mantener-la, és bàsic per tenir èxit en la teva recerca de feina.
  • Amb què? Pensa en aquells recursos que tens al teu abast per tal d’aconseguir el teu objectiu.
  • Quan? Planifica’t el temps durant tot l’any. Fes-ho en paper, en forma de calendar, I plasma mica en mica quins objectius vols anar aconseguint amb el pas del temps.

 

Defineix el teu pla d’acció, un NOU o revisat pla, i endavant amb la recerca!

Des de l’ IMPO et donem informació, assessorament, orientació laboral per tot allò que necessitis en el teu procés de recerca de feina.

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  Programa 'FEM OCUPACIÓ PER A JOVES 2017'  
  Ajuts a la contractació ...  
 
 
  Programa: TREBALL ALS BARRIS 2017  
  En marxa el projecte “TREBALL ALS BARRIS 2017”. Enguany amb novetats ...  
 
 
  AJUTS A LES EMPRESES PER A LA CONTRACTACIO LABORAL - 30 PLUS  
  Les empreses que contractin persones de Badalona en situació d’atur i majors de 30 anys podran acollir-se a una subvenció de fins a 6363 €. ...  
   
 
AVÍS LEGAL