IMPO > Notícies > Ets una persona creativa en la recerca de feina?
    « Tornar al llistat  
    Ets una persona creativa en la recerca de feina?  
 
    ORIENTA’T | 09-02-2018
   
    Et presentem a continuació alguns consells per enfocar la teva recerca de feina des d’una vessant més innovadora. Marcar la diferència és important.
 

 

T’has aturat mai a pensar com estàs realitzant la teva recerca de feina? A vegades, el ritme del dia a dia no ens permet aturar-nos a fer una acció, senzilla aparentment, però molt important, que és PENSAR.


La recerca de feina és un àmbit  que ens ocupa molt de temps, i esforços, quan ens trobem en situació de desocupació o de millora laboral. El mateix ritme del dia a dia, no ens permet fer una anàlisi de tot el que estem fent i com podem millorar. És hora de reflexionar envers això, i dedicar un temps, diàriament, a pensar i emprendre noves accions per fer les millores que pensem.


Surt de la teva zona de confort, per indagar possibles alternatives en la recerca de feina, i posar en marxa accions que et puguin aportar beneficis. Si no estàs obtenint respostes a les teves candidatures, canvia la forma de fer-ho.


Per altra banda, la recerca de feina pot ser un moment de nova creació i pensar alternatives. Fes servir les noves tecnologies per innovar. Així també, intenta tenir sempre les teves eines de presentació (ja sigui en forma de currículum, de carta, o altre format més creatiu), el més actualitzades possibles.


Acudeix a fires i esdeveniments dins del teu sector, tota la informació que pots allà recollir, et pot donar pistes de la situació actual dins del teu sector, i quina pot ser la forma més efectiva d’arribar a les empreses que t’interessen.


Així també, inclou les xarxes socials com un element més en la teva recerca de feina. Crear la teva marca personal és important per ser un candidat/a a tenir en compte en els processos de selecció als quals et presentes.


En definitiva, busca aquells aspectes que pots millorar, i on pots destacar com a candidat/a dins la teva recerca de feina.


El Servei d’Orientació del Departament d’Ocupació et pot ajudar en tot allò que necessitis. Pots venir a les nostres sessions informatives per a l’ocupació i t’informarem de tots els recursos i serveis disponibles per a tu. Consulta a les recepcions.
 
 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Matinal de la Reempresa a Badalona  
  Un matí per comprar o vendre la teva empresa ...  
 
 
  III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
  Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat ...  
 
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
   
 
AVÍS LEGAL