IMPO > Notícies > Ets una persona creativa en la recerca de feina?
    « Tornar al llistat  
    Ets una persona creativa en la recerca de feina?  
 
    ORIENTA’T | 09-02-2018
   
    Et presentem a continuació alguns consells per enfocar la teva recerca de feina des d’una vessant més innovadora. Marcar la diferència és important.
 

 

T’has aturat mai a pensar com estàs realitzant la teva recerca de feina? A vegades, el ritme del dia a dia no ens permet aturar-nos a fer una acció, senzilla aparentment, però molt important, que és PENSAR.


La recerca de feina és un àmbit  que ens ocupa molt de temps, i esforços, quan ens trobem en situació de desocupació o de millora laboral. El mateix ritme del dia a dia, no ens permet fer una anàlisi de tot el que estem fent i com podem millorar. És hora de reflexionar envers això, i dedicar un temps, diàriament, a pensar i emprendre noves accions per fer les millores que pensem.


Surt de la teva zona de confort, per indagar possibles alternatives en la recerca de feina, i posar en marxa accions que et puguin aportar beneficis. Si no estàs obtenint respostes a les teves candidatures, canvia la forma de fer-ho.


Per altra banda, la recerca de feina pot ser un moment de nova creació i pensar alternatives. Fes servir les noves tecnologies per innovar. Així també, intenta tenir sempre les teves eines de presentació (ja sigui en forma de currículum, de carta, o altre format més creatiu), el més actualitzades possibles.


Acudeix a fires i esdeveniments dins del teu sector, tota la informació que pots allà recollir, et pot donar pistes de la situació actual dins del teu sector, i quina pot ser la forma més efectiva d’arribar a les empreses que t’interessen.


Així també, inclou les xarxes socials com un element més en la teva recerca de feina. Crear la teva marca personal és important per ser un candidat/a a tenir en compte en els processos de selecció als quals et presentes.


En definitiva, busca aquells aspectes que pots millorar, i on pots destacar com a candidat/a dins la teva recerca de feina.


El Servei d’Orientació del Departament d’Ocupació et pot ajudar en tot allò que necessitis. Pots venir a les nostres sessions informatives per a l’ocupació i t’informarem de tots els recursos i serveis disponibles per a tu. Consulta a les recepcions.
 
 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  JoBarcelona 2019  
  El proper 19 de març tindrà lloc JoBarcelona, el IV Congres Internacional d’Ocupació i Orientació professional. ...  
 
 
  REEMPRESA: Un nou cas d'èxit  
  Entrevista del cas d'èxit de l'empresa "Rostisseria Amelí" ...  
 
 
  Formació Promoció i negoci a través de les xarxes socials  
  En breu s’iniciarà aquesta formació, adreçada a persones treballadores en actiu. ...  
 
 
  Saló Ocupació Juvenil 2019  
  El proper mes de març tindrà lloc el Saló d’Ocupació Juvenil d’aquest any 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL