IMPO > Notícies > Visita a Badiu Jove
    « Tornar al llistat  
    Visita a Badiu Jove  
 
    FORMA´T | 13-02-2018
   
    Un grup de joves de l’IMPO fa una visita a una entitat referent del territori per assabentar-se dels recursos adreçats als joves.
 

 

El programa “Joves per l’Ocupació 2016” fa una visita a l’oficina del Badiu Jove per tal de conèixer a fons totes les activitats i recursos  que es desenvolupen a l’entitat i que s’adrecen al col•lectiu jove de Badalona.

Atesos directament per la coordinadora del centre, Mireia Cayuela, van poder conèixer l’agenda i els àmbits on poden rebre assessorament personal. Desprès d’una breu introducció i descripció de l’oficina alguns joves han sol•licitat una cita per poder adreçar-se a aquests recursos del Badiu Jove.

Finalment, Mireia Cayuela els va convidar a visitar la seva pagina web perquè poguessin  donar-se d’alta i rebre notícies sobre les activitats del Badiu Jove. La visita va ser molt profitosa, entre d¡altres coses, per  conèixer millor els recursos que ofereix l’Ajuntament als joves de la ciutat.
 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Matinal de la Reempresa a Badalona  
  Un matí per comprar o vendre la teva empresa ...  
 
 
  III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
  Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat ...  
 
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
   
 
AVÍS LEGAL