IMPO > Notícies > Del 6 al 13 de març, campanya informativa sobre els “Requisits mínims exigibles als comerciants”.
    « Tornar al llistat  
    Del 6 al 13 de març, campanya informativa sobre els “Requisits mínims exigibles als comerciants”.  
 
    EMPRÈN | 07-03-2018
   
    L’objectiu és informar i assessorar als comerços alhora que comprovar el grau de compliment de la normativa relativa a la informació que han de donar
 

 

Des del dia 6 i fins al 13 de març tindrà lloc una nova campanya informativa adreçada al comerç sobre els “Requisits mínims exigibles als establiments pel que fa referència a la informació als consumidors” que posa en marxa el Departament de Consum de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona.

Amb aquestes campanyes periòdiques, el Departament de Consum pretén:

  • Donar informació i assessorament d’aquelles qüestions que estan previstes a la normativa de cara a complir els requisits de la informació que han de donar als consumidors.
  • Comprovar el grau de compliment pel que fa a la normativa dels fulls oficials de reclamació, l’exhibició dels preus de venda al públic i els justificants de pagament i altres aspectes bàsics per als consumidors.

Com es farà?

La campanya consistirà en la visita de tècnics de la Diputació de Barcelona acreditats per l’Ajuntament de Badalona, que s’adreçaran aleatòriament als establiments comercials.

Les persones interessades en realitzar alguna consulta o demanar un aclariment referent a aquesta campanya o altres temes de consum pot adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, trucar al telèfon 93 483 27 44, o bé consultar el web http://www.badalona.cat/consum.

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  7DE FITNESS | Organitza una Jornada Solidària  
  Entrevista a Vicky Tondo propietària de 7DE FITNESS. Una dona emprenedora i solidària. ...  
 
 
  Criteris a valorar a l'hora de triar la forma jurídica  
  La importància de la forma jurídica adequada ...  
 
 
  Les habilitats comunicatives durant la recerca de feina  
  Consells per millorar l’habilitat comunicativa ...  
 
 
  11 persones ja han trobat feina amb el suport del programa 30 PLUS.  
  Les empreses poden contractar persones aturades de Badalona majors de 30 anys i acollir-se a una subvenció de fins a 6.363 €. ...  
   
 
AVÍS LEGAL