IMPO > Notícies > Nou cas d'èxit de REEMPRESA
    « Tornar al llistat  
    Nou cas d'èxit de REEMPRESA  
 
    EMPRÈN | 12-03-2018
   
    L’experiència de l’empresa “Tu Pelu” a Badalona
 

L’IMPO ofereix assessorament gratuït per a totes aquelles persones que estan pensant en traspassar el seu negoci o en adquirir-ne un que estigui en funcionament.

 

Us transcrivim l’entrevista que s’ha realitzat tant al Cedent com al Reemprenedor de l’empresa 'Tu Pelu', ubicada a la plaça Joan Miró, 6, 08912 Badalona (Barcelona).

Descripció del Cedent, del Reemprenedor i del cas:

  • Nom i cognoms del cedent:  Soledad Bernal
  • Nom i cognoms del reemprenedor: Gilberto Estrada
  • Data de la formalització de la compravenda: 06/03/2018

Preguntes:

  1. Perquè vas decidir vendre l’empresa?

Soledad Bernal (C): Jo sempre he treballat de perruquera, m’agrada molt. De fet ja havia tingut abans una perruqueria que també vaig traspassar. Aquesta que acabem de cedir la vaig agafar fa uns anys i ara que jo ja no puc, toca fer la cessió perquè algú continuï amb l’activitat.

  1. I com vas conèixer en Gilberto?

Soledad Bernal (C): D’ençà que vaig publicar l’anunci a un portal web immobiliari va venir força gent interessada però ningú va arribar a comprar el negoci. A l’octubre vaig conèixer en Gilberto qui em va parlar del servei de Reempresa perquè ja el coneixien.

Gilberto Estrada (R): Exactament, vam veure l’anunci de la cessió per internet i vam contactar amb la Soledad. Li vam explicar que l’Albert, el tècnic de l’IMPO, ens estava ajudant a fer la capitalització i va estar encantada en informar-se sobre Reempresa.

  1. Quan de temps es va allargar el vostre procés?

Gilberto Estrada (R): Doncs fins que no vam haver fet la capitalització i va sortir la resolució al nostre favor van passar un parell de mesos. A més a més, abans estava pendent de l’acomiadament efectiu de la feina que tenia abans. Per tant un parell de mesos més.

  1. Com valoreu el servei de Reempresa?

Gilberto Estrada (R): És un servei imprescindible. En el meu cas, l’Albert m’ha ajudat molt, tant en la cessió del negoci com en la capitalització de l’atur. Sense la seva feina m’hagués costat molt més portar a terme la compra del negoci.

Soledad Bernal (C): Realment el servei de Reempresa és un servei molt necessari per a tots els autònoms quan volen vendre el seu negoci.

  1. Recomenarieu el servei a algun amic?

Soledad Bernal (C): I tant! Si ho hagués conegut abans hauria vingut quan vaig traspassar la perruqueria que vaig tenir al principi!

Gilberto Estrada (R): Per suposat. És molt important assessorar-se sobretot quan és la primera vegada que es capitalitza l’atur i comences un negoci.

  1. Heu arribat a algun acord en matèria d’acompanyament durant un temps?

Gilberto Estrada (R): En principi la Soledad vindrà un parell de dies per ensenyar-nos l’operativa del TPV i altres petits detalls del local però la veritat es que ja tenim moltes ganes de començar!.

 

Imatge de formalització de compravenda de l'empresa

 

Si desitja informació, tant si té un negoci per cedir o vol agafar un, pot concertar una entrevista amb Albert Badia Ripoll en el telèfon 93 460 52 00 o enviar un correu a sae@impo.cat

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  JoBarcelona 2019  
  El proper 19 de març tindrà lloc JoBarcelona, el IV Congres Internacional d’Ocupació i Orientació professional. ...  
 
 
  REEMPRESA: Un nou cas d'èxit  
  Entrevista del cas d'èxit de l'empresa "Rostisseria Amelí" ...  
 
 
  Formació Promoció i negoci a través de les xarxes socials  
  En breu s’iniciarà aquesta formació, adreçada a persones treballadores en actiu. ...  
 
 
  Saló Ocupació Juvenil 2019  
  El proper mes de març tindrà lloc el Saló d’Ocupació Juvenil d’aquest any 2019. ...  
   
 
AVÍS LEGAL