IMPO > Notícies > Les habilitats comunicatives durant la recerca de feina
    « Tornar al llistat  
    Les habilitats comunicatives durant la recerca de feina  
 
    ORIENTA’T | 03-04-2018
   
    Consells per millorar l’habilitat comunicativa
 

Què i com comuniquem quan busquem feina?

Amb aquesta càpsula de coneixement us volem proporcionar alguns consells per tal de millorar l’habilitat comunicativa, no només en el moment d’afrontar una entrevista de feina, sinó durant tot el procés de recerca activa de feina.

La comunicació és una de les habilitats més demandades per les empreses i , tot i ser molt importants per ocupar vacants relacionades amb l’atenció a la client, també és necessària per fomentar les relacions interpersonals i potenciar un bon entorn de treball. Així, doncs, us ajudarà també pel vostre desenvolupament personal, per a facilitar les relacions en un sentit ampli, i per a optimitzar totes les vostres estratègies de “networking”.

La facilitat amb la qual ens expressem dins del procés de recerca de feina és important, per tal de poder transmetre allò que volem. Tant important és què diem, com el a qui li diem, per a que i com.


Anota doncs 4 senzills consells per millorar la teva capacitat comunicativa:

  • No perdre de vista l’objectiu i tenir clara la exposició de les teves idees: has de tenir clar on vols arribar
  • Organització: estructura tot allò que vols dir. Pren notes de què diràs, de quina manera, ordre i coherència de les idees.
  • Adapta el teu estil propi a l’hora de comunicar: tingues en compte el context en el qual et trobes. Entorn influeix directament en aquesta faceta.
  • Estigues atent i cuida el teu llenguatge no verbal: no només comuniquen les paraules, sinó tot el teu cos parla.
  • Utilitza la pregunta al teu interlocutor (el què ha entès, com ho ha entès, si hi ha dubtes) el feedback és necessari per ajustar els canals i els missatges de comunicació.

Per tant, analitza com es troben les teves estratègies de comunicació i què pots fer per a millorar-les o fer que siguin les més òptimes possibles per a aconseguir les teves fites, personals i/o professionals.

 

Imatge d'habilitats comunicatives


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL