IMPO > Notícies > APP’s per crear un Currículum vitae original
    « Tornar al llistat  
    APP’s per crear un Currículum vitae original  
 
    ORIENTA’T | 12-04-2018
   
    Sabem que crear un currículum és, en ocasions, una feina feixuga que demana temps i paciència i alhora saber utilitzar programes informàtics.
 

 

Des de l’ IMPO, volem facilitar-vos la feina mostrant-vos pàgines web on podreu realitzar el vostre CV de forma senzilla i original, només seguint els passos que us van demanant.

Canva

És un dels més utilitzats ! Té opció en castellà i disposa d’un document on us expliquen pas a pas com realitzar el CV a la seva web. Pots registrar-te amb el teu correu, amb Facebook o Google . Podeu utilitzar plantilles gratuïtes i altres de pagament, aneu amb compte amb quina escolliu! Però no us preocupeu, sempre us avisarà si el que esteu utilitzant és de pagament o no un cop aneu a descarregar el document. Aquesta web et permet descarregar el teu CV en PDF, PNG o JPG.

Aquí l’enllaç: https://www.canva.com/es_es/crear/curriculum-vitae/

CVMaker

Aquest també és força bo i molt utilitzat. Es troba en castellà i només has de registrar-te per tal de poder accedir a les plantilles que tenen. És molt fàcil d’utilitzar: omples la teva informació personal, experiència i estudis i et genera un CV base, després, pots escollir entre les diverses plantilles que tenen per donar-li color i vida al teu CV. Et permet descarregar en format PDF, TXT o HTML.

Aquí l’enllaç: https://cvmkr.com/

Resume Now i Resume

Les següents webs que us ensenyem, es troben en anglès sense opció a castellà o català, però són molt intuïtives i fàcils d’utilitzar i no genera gaires dubtes. Com la resta de webs,  has de crear un compte o ingressar mitjançant el teu compte a Facebook o Google . Tenen la opció de descarregar en PDF o d’enviar-te’l per e-mail. Us animem a que les proveu encara que siguin en anglès, hi ha plantilles molt originals!

 

Imatge de les Xarxes Socials de les APP's per crear un currículum

 

Esperem que aquesta informació us sigui útil, si teniu algun dubte, ja sabeu on trobar-nos!
 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Matinal de la Reempresa a Badalona  
  Un matí per comprar o vendre la teva empresa ...  
 
 
  III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable  
  Empreses per una societat sostenible | ètica, principis i responsabilitat ...  
 
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
   
 
AVÍS LEGAL