IMPO > Notícies > Ets jove? T’atrauen les noves tecnologies? Para atenció!
    « Tornar al llistat  
    Ets jove? T’atrauen les noves tecnologies? Para atenció!  
 
    ORIENTA’T | 27-04-2018
   
    Joves, tecnologia i treball: no deixis escapar el tren d’alta tecnologia cap a l’ocupació.
 

 

La 4a revolució tecnològica ha començat i obra les portes a noves oportunitats en un mercat de treball que necessitarà persones que, com tu, els hi atrauen les noves tecnologies. Voldries formar part d’aquest gran canvi?

Les empreses estan iniciant la digitalització del seu negoci i es necessitaran nous professionals preparats en noves tecnologies per desenvolupar solucions. La tecnologia digital, l’internet de les coses, el Big data, la intel·ligència artificial, la digitalització de serveis i processos productius i de la vida quotidiana estan transformant la societat, els canals de comunicació, la manera en que consumim i la manera d’estudiar. Una autèntica revolució.

  • Si tens interès en obrir-te camí a un món nou, que pot oferir-te oportunitats per treballar en un sector que està creant noves empreses de desenvolupament d’aplicacions i solucions tecnològiques per a tot tipus d’empreses d’oci, culturals, esportives, disseny industrial, viatges, videojocs, màrqueting i telecomunicacions i que està generant nous llocs de treball.
  • Si creus que tens habilitats en aquest camp de la tecnologia i uns mínims coneixements d’anglès que poden ser la base per a nous aprenentatges.
  • Si valores que paga la pena l’esforç i tens la constància per obrir-te camí cap un sector professional de futur

Ara potser la teva oportunitat. Les empreses tecnològiques necessiten preparar a joves professionals per desenvolupar els seus productes i aplicacions. Busquen joves com tu per  formar-los.

Si voleu rebre més informació i assessorament, contacteu amb les tècniques impulsores de la Garantia Juvenil, a qualsevol dels dos centres:

 

Imatge noticia noves tecnologies


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  INICI PROGRAMA ENFEINA’T  
  Del 28 al 31 de gener, IMPO de l'Ajuntament de Badalona obre el procés d'inscripció del programa ENFEINA'T ...  
 
 
  Entrevista a Carme Aleu  
  Carme Aleu | Interiorista especialitzada en locals comercials i oficines. ...  
 
 
  Novetats autònoms 2019  
  Et presentem les darreres novetats que entren en vigor al gener ...  
 
 
  Inici programa de treball i formació – TRFO 2018  
  Del 7 a l’11 de gener de 2019, s'obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball i Formació ...  
   
 
AVÍS LEGAL