IMPO > Notícies > Ets jove? T’atrauen les noves tecnologies? Para atenció!
    « Tornar al llistat  
    Ets jove? T’atrauen les noves tecnologies? Para atenció!  
 
    ORIENTA’T | 27-04-2018
   
    Joves, tecnologia i treball: no deixis escapar el tren d’alta tecnologia cap a l’ocupació.
 

 

La 4a revolució tecnològica ha començat i obra les portes a noves oportunitats en un mercat de treball que necessitarà persones que, com tu, els hi atrauen les noves tecnologies. Voldries formar part d’aquest gran canvi?

Les empreses estan iniciant la digitalització del seu negoci i es necessitaran nous professionals preparats en noves tecnologies per desenvolupar solucions. La tecnologia digital, l’internet de les coses, el Big data, la intel·ligència artificial, la digitalització de serveis i processos productius i de la vida quotidiana estan transformant la societat, els canals de comunicació, la manera en que consumim i la manera d’estudiar. Una autèntica revolució.

  • Si tens interès en obrir-te camí a un món nou, que pot oferir-te oportunitats per treballar en un sector que està creant noves empreses de desenvolupament d’aplicacions i solucions tecnològiques per a tot tipus d’empreses d’oci, culturals, esportives, disseny industrial, viatges, videojocs, màrqueting i telecomunicacions i que està generant nous llocs de treball.
  • Si creus que tens habilitats en aquest camp de la tecnologia i uns mínims coneixements d’anglès que poden ser la base per a nous aprenentatges.
  • Si valores que paga la pena l’esforç i tens la constància per obrir-te camí cap un sector professional de futur

Ara potser la teva oportunitat. Les empreses tecnològiques necessiten preparar a joves professionals per desenvolupar els seus productes i aplicacions. Busquen joves com tu per  formar-los.

Si voleu rebre més informació i assessorament, contacteu amb les tècniques impulsores de la Garantia Juvenil, a qualsevol dels dos centres:

 

Imatge noticia noves tecnologies


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL