IMPO > Notícies > Ets jove? T’atrauen les noves tecnologies? Para atenció!
    « Tornar al llistat  
    Ets jove? T’atrauen les noves tecnologies? Para atenció!  
 
    ORIENTA’T | 27-04-2018
   
    Joves, tecnologia i treball: no deixis escapar el tren d’alta tecnologia cap a l’ocupació.
 

 

La 4a revolució tecnològica ha començat i obra les portes a noves oportunitats en un mercat de treball que necessitarà persones que, com tu, els hi atrauen les noves tecnologies. Voldries formar part d’aquest gran canvi?

Les empreses estan iniciant la digitalització del seu negoci i es necessitaran nous professionals preparats en noves tecnologies per desenvolupar solucions. La tecnologia digital, l’internet de les coses, el Big data, la intel·ligència artificial, la digitalització de serveis i processos productius i de la vida quotidiana estan transformant la societat, els canals de comunicació, la manera en que consumim i la manera d’estudiar. Una autèntica revolució.

  • Si tens interès en obrir-te camí a un món nou, que pot oferir-te oportunitats per treballar en un sector que està creant noves empreses de desenvolupament d’aplicacions i solucions tecnològiques per a tot tipus d’empreses d’oci, culturals, esportives, disseny industrial, viatges, videojocs, màrqueting i telecomunicacions i que està generant nous llocs de treball.
  • Si creus que tens habilitats en aquest camp de la tecnologia i uns mínims coneixements d’anglès que poden ser la base per a nous aprenentatges.
  • Si valores que paga la pena l’esforç i tens la constància per obrir-te camí cap un sector professional de futur

Ara potser la teva oportunitat. Les empreses tecnològiques necessiten preparar a joves professionals per desenvolupar els seus productes i aplicacions. Busquen joves com tu per  formar-los.

Si voleu rebre més informació i assessorament, contacteu amb les tècniques impulsores de la Garantia Juvenil, a qualsevol dels dos centres:

 

Imatge noticia noves tecnologies


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  NOVETATS per participar a les ofertes de feina de la BORSA de TREBALL d'IMPO Badalona  
  A partir del 2 de juliol del 2018 caldrà estar inscrit/a en la Xarxa Xaloc per tal de poder accedir a les nostres ofertes de feina. ...  
 
 
  Les Sales de Recerca de feina de l'IMPO (Clubs de feina)  
  Què no t’ho expliquin!!! Vine a comprovar-ho. ...  
 
 
  La Matinal de la Reempresa aplega a més de 100 empresaris i emprenedors a Badalona  
  El 15 de novembre el BCIN ha acollit la VI Matinal de Reempresa ...  
 
 
  Jornada sobre Economia Circular  
  Presentació del projecte “Eix Besòs Circular” ...  
   
 
AVÍS LEGAL