IMPO > Notícies > Formació “Màrqueting per a petits negocis” a BDN LAB
    « Tornar al llistat  
    Formació “Màrqueting per a petits negocis” a BDN LAB  
 
    EMPRÈN | 30-04-2018
   
    BDN LAB, ofereix la formació gratuïta “Màrqueting per a petits negocis”. Apunta't!
 

 

Del 6 al 8 juny, el Fab Lab de Badalona, el BDN LAB, ofereix la formació gratuïta “Màrqueting per a petits negocis” adreçada al petit negoci, l'autònom o freelance que vol assentar les bases per establir una estratègia de promoció adequada per donar a conèixer el seu producte i/o servei.

BDN Lab és un centre de fabricació digital i coworking on contínuament s'ofereixen formacions dirigides a interessats en aprendre sobre multitud d'àrees tècniques i de l'àmbit empresarial, sempre amb la innovació com a plataforma: disseny 3D, gràfic i multimèdia, programació, blockchain, impressió 3D, tall i gravat làser, Internet Of Things, màrqueting i comunicació per a petites empreses i autònoms, big data, etc.

Els cursos tenen diferent durada en funció de la temàtica i el nivell, adoptant la fórmula de píndoles gratuïtes en el cas de formacions introductòries com la que es convoca del 6 al 8 de juny, sobre màrqueting per a petits negocis.

Per a més informació i inscripcions accedeix a: https://bdnlab.org/ca/introduccio-al-marqueting-per-a-petits-negocis/ o contacta en el telf. 932075052.

Imatge BDN LAB formació


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  INICI PROGRAMA ENFEINA’T  
  Del 28 al 31 de gener, IMPO de l'Ajuntament de Badalona obre el procés d'inscripció del programa ENFEINA'T ...  
 
 
  Entrevista a Carme Aleu  
  Carme Aleu | Interiorista especialitzada en locals comercials i oficines. ...  
 
 
  Novetats autònoms 2019  
  Et presentem les darreres novetats que entren en vigor al gener ...  
 
 
  Inici programa de treball i formació – TRFO 2018  
  Del 7 a l’11 de gener de 2019, s'obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició del programa Treball i Formació ...  
   
 
AVÍS LEGAL