IMPO > Notícies > NOU REGLAMENT EUROPEU EN PROTECCIÓ DE DADES QUE HAN DE COMPLIR TOTES LES EMPRESES I AUTÒNOMS
    « Tornar al llistat  
    NOU REGLAMENT EUROPEU EN PROTECCIÓ DE DADES QUE HAN DE COMPLIR TOTES LES EMPRESES I AUTÒNOMS  
 
    EMPRÈN | 04-05-2018
   
    Diana López, advocada, farà una sessió per explicar aquesta norma que entra en vigor el 25 de maig
 

 

El dilluns 14 de maig de 16:30 a 18:30h. Diana López , advocada (www.dianalopezabogada.com) farà una sessió explicant aquesta norma per a totes les empreses i emprenedors que hi vulguin assistir. Aquesta sessió es fa dins del cicle d’Emprenedor a Emprenedor, que consisteix en sessions que ofereixen persones que s’han acompanyat des de l’IMPO per a la creació de la seva empresa i que de forma desinteressada expliquen per als altres emprenedors o empreses de Badalona temàtiques en les quals ells en són especialistes.

El nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD, per les seves sigles en català, GDPR, per les sigles en anglès) aprovat a l'abril de 2016 per la Unió Europea, constitueix un nou marc jurídic sobre la protecció de les dades personals i sobre la seva lliure circulació. El reglament va entrar en vigor el 24 de maig de 2016, però serà d'obligat compliment a partir del 25 de maig de 2018.

Es tracta de la primera norma sobre aquesta matèria que afecta a tots els països de la Unió Europea i unifica, per tant, tant els drets com les obligacions. Es donarà major control de les seves dades personals als ciutadans, ampliant els seus drets a decidir com volen que les seves dades siguin tractades i com volen rebre informació de les empreses.

Aquesta nova normativa afectarà a totes les empreses i autònoms, independentment del seu país d'origen o d'activitat, que recullin, guardin, tractin, utilitzin o gestionin algun tipus de dada dels ciutadans de la Unió Europea.

El nou RGPD serà una norma més estricta, les sancions a les empreses podran arribar al 4% de la facturació anual mundial o als 20 milions d'euros.

Si voleu assistir a la sessió del dia 14 de maig a les 16:30 podeu inscriure-us a sae@impo.cat o per telèfon al 93 460 52 00.

 

Imatge Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google  d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Fires d’ocupació 2019  
  Assistir a fires d’ocupació et pot facilitar una sèrie d’avantatges dins del teu procés de recerca de feina. ...  
 
 
  INICI PROGRAMA TREBALL ALS BARRIS  
  Del 18 al 22 de març l'IMPO obre la inscripció per la propera edició del programa d’experiència laboral “Treball als Barris” ...  
 
 
  Formació Habilitats de comunicació.  
  Formació adreçada a treballadors en actiu. ...  
 
 
  Llei de Protecció de Dades  
  TALLER: La protecció de dades a les cooperatives i les entitats d'economia social ...  
   
 
AVÍS LEGAL