IMPO > Notícies > Entrevista a Global de Medios SCCL
    « Tornar al llistat  
    Entrevista a Global de Medios SCCL  
 
    EMPRÈN | 15-05-2018
   
    Cooperativa del sector de la comunicació i la publicitat
 
 1. Breu presentació de les sòcies

Global de Medios SCCL és una cooperativa de recent creació, formada per dues germanes que porten molts anys en el sector de la publicitat i la comunicació, una d’elles com a comercial i l’ altra com a dissenyadora gràfica.

 1. En què consisteix el vostre negoci

El nostre negoci és una agencia de mitjans. L’activitat de l’empresa es basa en la planificació, negociació i compra d’espais publicitaris per a altres empreses.

Contractem publicitat en mobiliari urbà, tanques publicitàries, monopostes, lones de petit i gran format, en els autobusos, a FGC, al TRAM, al Zoo de Barcelona, al Tibidabo, a l’estació del Nord, als aeroports, a l’AVE, a Renfe Rodalies, als aparcaments,…

Disposem d’una amplia oferta de productes i suports i treballem conjuntament amb el client per tal d’aconseguir els millors resultats.

També oferim serveis de comunicació visual (creació de marca,  disseny web, disseny editorial, disseny gràfic, papereria, merchandising), redacció de continguts, creació d’esdeveniments, estratègia i social media.

La nostra proposta de valor:

 • Optimitzem el temps. Facilitem la recerca i gestió sense que el client hagi de perdre temps
 • Reduïm costos. Gestionem i negociem les millors condicions
 • Solucionem problemes
 • Personalitzem les accions per a cada client. Cada client és diferent, per això tenim propostes adaptades a les necessitats de cada un (sigui petit, mitjà o gran)
 • Assessorem en tot allò que els fa falta per promocionar els seus productes o serveis… a les xarxes socials, al diari, en revistes, al carrer…
 • Desenvolupem campanyes de publicitat a mida
 • Oferim rapidesa en les gestions
 • Aportem valor afegit al seu producte o servei
 1. Quins han estat els motius principals per decidir crear una empresa?

El principal motiu va ser el de crear un projecte engrescador propi, amb voluntat de servir al client ajudant-lo a aconseguir els seus objectius aprofitant l’experiència, els clients i els proveïdors amb els que fa anys que treballem.

 1. Per què heu creat una cooperativa?

A l’hora de planificar les possibilitats d’emprenedoria vam veure que la modalitat de cooperativa de treball associat era la que s’adaptava millor a les nostres necessitats i als nostres valors.

 1. Ara que ja heu arrencat, quins són els propers passos?

Els propers passos son seguir consolidant l’empresa, ampliar la cartera de clients, que ens donin l’oportunitat de veure com treballem, la nostra manera de fer les coses, el nostre compromís i en tot el que els podem aportar a la seva empresa.

 1. Quin consell donaríeu a altres persones que tenen una idea de negoci?

A les persones emprenedores que vulguin iniciar un projecte els aconsellaria que abans de començar fessin una visita a l’IMPO i es deixessin assessorar pel seu personal ja que la nostra experiència ha estat molt bona, ens han informat, aconsellat, ajudat i acompanyat des de la primera consulta fins l’inici de l’activitat empresarial.

Imatge de Global de Medios SCCL

GLOBAL DE MEDIOS, SCCL
www.global-medios.com
675 44 70 03
info@global-medios.com
https://www.linkedin.com/in/neus-sala-3918914b/

 


Segueix-nos a nostres Xarxes Socials:

Accès a Facebook d'IMPOAccès a Twitter d'IMPOAccès a LinkedIn d'IMPOAccés a Youtube d'IMPOAccés a Google d'IMPOAccés a EventBrite d'IMPO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  « Veure totes  
   
   
  Agenda
Veure tota l'Agenda »
   
    Destaquem...
     
 
  Què puc fer abans de la entrevista de feina?  
  Arribar a una entrevista de feina, és potser un dels moments més desitjats per les persones que busquen feina, però…. Que podem fer en aquest moment? ...  
 
 
  Últimes places curs activitats de venda. Places limitades!  
  El 24 d’abril comença el curs ACTIVITATS DE VENDA. Si t’interessa treballar en aquest sector aprofita-ho. Títol acreditatiu i pràctiques en empresa. ...  
 
 
  La presa de decisions  
  Us parlarem a continuació de la presa de decisions dins de l’entorn laboral. ...  
 
 
  Tancament Club de Feina Setmana Santa  
  Amb motiu de les vacances del període de Setmana Santa, Els Clubs de Feina tancaran del 15 al 22 d’Abril (ambdós inclosos). ...  
   
 
AVÍS LEGAL